free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Björk Alexander McQueen előtt tiszteleg

Borsa         Címkék: alexandermcqueen, björk, gyász, öngyilkosság 0 hozzászólás

Björk, a februárban elhunyt Alexander McQueen személyében az egyik legközelibb barátját veszítette el. Nemrégiben a nyilvánosság elé tárta fájdalmát.

Björk érzelmes hangvételű írással tiszteleg a februárban öngyilkosságot elkövetett Alexander McQueen előtt. Az izlandi énekesnő közeli barátságot ápolt a divattervezővel és saját bevallása szerint a mai napig sem tudta feldolgozni a a halálát. "Lee-nek nem csupán a civilizált kultúrával sikerült kapcsolatba kerülnie, hanem egy sokkal ősibb energiával is. Talán ez volt az, ahol ő és én találkoztunk" - írta Björk a brit GQ magazinban megjelent cikkben. A művésznő szerint McQueen olyasfajta fenegyerek volt, aki egyenesen szembe mert nézni a születéssel és a halállal is.


Björk pályafutása során többször dolgozott együtt McQueennel. Legismertebb közös munkájuk az énekesnő 1997-ben megjelent Homogenic című albumának ikonikus borítója, illetve a lemezen található Alarm Call című dal videoklipje. A nemrégiben zajlott Londoni Divathét idején a Szent Pál székesegyházban tartottak tiszteletadást a McQueen emlékére. Az esemény talán legmegindítóbb pillanata volt, amikor Björk egy zseniális, angyalszárnyas McQueen-kreációban előadta Seress Rezső világhírű szerzeményét, a Szomorú vasárnapot. 
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés