free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: elegáns blúzok

Borsa         Címkék: árak, blúz, cucckereső, divat, karácsony 2 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét cuccot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal elegáns blúzokat kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk, és aztán nincs mese, nekiindulunk, és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

Ha már nincs kedvetek vagy lehetőségetek karácsony előtt beruházni egy komplett ünnepi öltözékre, ugyanakkor mégis szeretnétek valami újat viselni az ilyenkor esedékes összejöveteleken, akkor azt javasoljuk, hogy szerezzetek be egy elegáns blúzt. Az ugyanis olyan kulcsdarab, melyet egy meglévő, akár basic-, akár alkalmi szoknyával vagy nadrággal, esetleg kosztümmel kombinálhattok, és máris kaptok egy újszerű szettet.

Blúz divat 2009

Az idei ünnepi szezon egyértelmű slágerdarabja az ujjatlan, magas nyakú, lágy esésű szaténblúz. Küllemében kifinomult, ugyanakkor kényelmes holmi, melyet nadrággal és szoknyával egyaránt kombinálhattok. Nadrággal kilógatva és betűrve, szoknyával viszont inkább csak betűrve mutat jól. A legelegánsabbak akkor lehettek benne, ha magas derekú szoknyával és alkalmi harisnyával veszitek fel.

Árak, lelőhelyek:

Ujjatlan: Mango, 6495 forint
Lila, zsabós: Zara, 6995 forintMég mindig menők a tavaly divatba jött zsabós blúzok. Ezen belül a zsabó többféle lehet. Akár visszafogottabb, mint a lila blúz esetében, akár klasszikusabb, mint a pezsgőszínű modellen. A legmutatósabb azonban a magas nyakú, gomb nélküli változat, amely szabását tekintve ugyan konzervatív, ezt azonban klasszul ellensúlyozza az anyag retrós mintázata. A zsabós blúzok szintén passzolnak nadrághoz és szoknyához egyaránt. Bármelyik verziót választjátok is azonban, az ilyen blúzt lehetőleg mindig tűrjétek be, mert úgy csinos és a zsabó is úgy érvényesül a leginkább.

Árak, lelőhelyek:

Pezsgőszínű, zsabós: Zara, 8995 forint
Mintás, zsabós: Tatuum, 13 490 forint
Fekete: Zara, 13 995 forintAki ünnepekkor (is) ragaszkodik a fekete színhez, az válasszon áttetsző fekete blúzt. A csipke is trendi most, nagy választékban kapni teljes egészébe csipkés - vagy csipkét imitáló - anyagból készült blúzokat, topokat. Mi azonban inkább arra szavaznánk, hogy a csipkére tekintsünk úgy, mint díszítésre, elegendő annyi belőle, mint például a képen látható modellen a csipkebetét. Mivel a blúz áttetsző, nem mindegy mi van alatta: adja magát a fekete, spagettipántos top vagy a csőtop. Méghozzá minden esetben pánt nélküli melltartóval, a csőtop esetében egyértelmű, a spagettipántos tophoz pedig azért, mert vállankét két-két pánt már sok lenne a jóból. Ezt a darabot is viselhetitek szoknyával és nadrággal egyaránt: szoknyával csak betűrve, nadrággal akár kilógatva is, de inkább betűrve.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés