free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nem méltó Bob Geldof lánya az Ultimo fehérneműkhöz

Borsa         Címkék: bobgeldof, botrány, celeb, fehérnemű, ultimo 0 hozzászólás

Bob Geldof lánya már nem méltó arra, hogy fiatal lányoknak reklámozzon fehérneműt. Nyilvánosságra került félmeztelen fotói miatt az Ultimo kirúgta a hírességet.

Számunkra már az is rejtély volt, hogy az Ultimo fehérneműmárka miért éppen Bob Geldof átlagos külsővel megáldott lányát választotta modelljének. A cég annak idején azzal indokolta a sztárgyerek szerződtetését, hogy kifejezetten jó, hogy a célközönség nem egy újabb anorexiás példaképet lát maga előtt, ezenkívül Peaches "fiatal, stílusos és provokatív" is.

Hiába szerették, hogy ilyen, a Geldof-sarj legutóbbi húzása mégis kiverte az Ultimónál a biztosítékot. Botrányt kavart fotói nemrég kerültek nyilvánosságra állítólagos alkalmi partnere jóvoltából: a rosszul megválasztott lovag egy egyéjszakás kalandokkal foglalkozó oldalra töltötte fel a fotókat, amin a 21 éves celeb üveges tekintettel és egy szál bugyiban látható. A Ben nevű srác azt állítja, hogy a románcra Los Angelesben került sor, és Peaches szemei nem az alkoholtól álltak keresztben, hanem a közösen elfogyasztott herointól.

Bár a sztár ügyvédje cáfolta a drogfogyasztást, az Ultimo vezetősége úgy döntött, a celebet azonnal el kell távolítani a célcsoportot képező hamvas fiatal lányok látóköréből. "A Miss Ultimo termékei fiatal lányoknak készülnek, és társadalmi felelősséggel tartozunk azokért a modellekért, akiket példaképnek állítunk eléjük" - mondta a brand szóvivője. A szerződésbontással egy időben leszedték a cég honlapjáról azokat a kampányfotókat, amelyeken a botrányhősnő szerepel, és az üzletekben található plakátoknak sem kegyelmeznek.

www.chameleonfridays.com

Peaches Geldof egyébként annak ellenére milliókat keres, hogy egyelőre semmilyen téren nem mutatott fel különleges tehetséget. Ő a londoni Mayfair Hotel nagykövete, jó pénzért pedig szívesen emeli személyes jelenlétével a különféle rendezvények, megnyitók és szórakozóhelyek fényét, természetesen úgy, hogy véletlenül a lesifotósok is megtalálják.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés