free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk bokacsizmában

Borsa         Címkék: bokacsizma, divat, igen, ilyenekvagyunk, utcánláttuk 37 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


A kismamákkal, egyúttal a várandósdivattal mindig el vagyunk maradva, úgyhogy most megint törlesztünk. Igazi tavaszi kompozíció ez, központban a könnyű kékkel és a rengeteg barnával. A kabát nagyon egyszerű, elegáns holmi, a mell alatt átfont öv pedig szintén nem keveset tesz hozzá a szerelés finomságához. Azért is szerettük, mert nem kérkedő, de nem is szégyellős összeállítás - csupán jó ránézni, és érződik rajta a komfort.A választott darabok és a fazonok jók, a színvilágot fájlaljuk kicsit. Azt pedig azért, mert az amúgy nem rossz szerelésből sikerült egy rosszat csinálni. Lássuk csak: a bokacsizma rendben van, a leggingsszel sincs bajunk, viszont ez a két szín nagyon nem szereti egymást. De ha ez nem lenne elég, a sárga kabát és a sötétbarna táska sem barátai az alább viselteknek, így hiába a pozitívumok, ha néhány szín áthúzza az egészet.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés