free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A bombasztikus szex ígérete

Borsa         Címkék: púder, szex, szexuálisaktus 8 hozzászólás

A szexuális teljesítményével erőszakosan kérkedő alfahím többnyire biztos csalódás. Illúziók helyett legalább humorunk legyen.

A szexuális trófeák és a legendás teljesítmény mint beszédtéma gyakrabban kerül elő barátok közt – a tapasztalatok kellő feltupírozása után szuperlatívuszokban tálalt sztorikat aztán kedvükre szőhetik tovább a bizalmasok. Megesik azonban, hogy jó nagy mellénnyel megáldott macsót sodor az ember útjába a szél, akiről már csak utóbb derül ki: bár a retorikája tényleg az ókori szónokokéval vetekszik, és dicséretes önbizalommal áldotta meg a Teremtő, a teljesítmény bizony messze alulmúlja nemcsak a beígért nívót, de minden addigi tapasztalatunkat is. Nem árt persze, ha a jó előre élünk a gyanúperrel, miszerint a kritikátlan önfényezés és a férfiasság túlzó hangsúlyozása épp a hiányosságokról hivatott elvonni a figyelmet, azért próba szerencse alapon többen adnak egy esélyt a vonzó ígéreteknek. Hátha.

Carpe diem

Míg celebjeink a kivesző romantikáról nyafognak, az említett típus szereti a giccset és a színes-szagos körítést: gyertyafényes vacsora, drága parfőm, borból jó vagy annak hangzó évjárat, és a népviseletben grasszáló virágárus lány alkarjáról is szakajt egy rózsaszálat. Jávor Páltól Ernyey Béláig próbálja átfogni a honi gentlemanskálát, mérsékelt sikerrel. Mielőtt önnön nagyszerűségéről elrebegné az unásig ismételt nagymonológot, még menetrendszerűen megdicséri az ember szemét vagy a kacaját, aztán gombnyomásra megindul a szóáradat. Ő a Nőt a tenyerén hordozza – édesanyja mindig tiszteletre nevelte, ezt szeretné leszögezni –, a szerelmese teste szentély, azt tejjel-mézzel kell kényeztetni, arról pözsgőt kell lefetyelni, a Nő, az az Úristen remekműve. Ő pedig kivételes ember, aki kivételesen ért a Nők nyelvén, amúgy a Távol-Keleten tanult masszázst, a mediterráneumban pajzánságot, minden nemzet asszonyától ellesett valamit az évek során – pirulva vallja be, de doktora a gyöngédségnek. Szereti a hosszú előjátékot, a romantikát, a lassú kéjt – és ha nincs ellenünkre, adna egy kis ízelítőt a tudományból, nem fogjuk megbánni, arra mérget vehetünk.Ebben a súlycsoportban mozognak aztán ennél kevésbé udvarias kivagyiak is, a kendőzetlen nagypofájúság nárcisztikus vérebei – pitizzen csak a leányzó, ha az alfahím ágya kell. Mert azt még nő nem bánta meg, ott első osztályú a szolgáltatás, első osztályú a méret, neki lábat széttenni kiváltság – a munkahelyi zegzugokban sűrűn sutyorognak róla az irigyek. Zuhanyzóban vagy biliárdasztalon legendásan jó, de hagyományosban is nagyot alakít. Ha pedig valaki a környék bikája, hát hosszú a sor a hálószobája ajtaja előtt. Elcsábítani csak közönnyel vagy azt mímelve lehet, akkor viszont vért izzad, míg célt ér.

Elő a farbával

A magánlegendáriumok fárasztó kivesézése és a permanens „én”-ekkel kezdődő mondatfolyam után már csak zsákutcába hajthatunk. Sok az ígéret, magasan a léc, azt már felül- biztosan nem, csak alulmúlni lehet. A high-tech lakások családi fotókkal vannak kitapétázva, külön vitrint kaptak a korosztályos sportérmek, a felső polcon vérvörös Ferrari-makett, de aztán csendül a szirupos muzsika, gyertya gyúl, és mintha valami endékás erotikus nosztalgiatúrán vennénk részt, megindul valami lélektelen, minden szenvedélyt nélkülöző erőlködés. Jó fertályóra után azon kapjuk magunkat, itt már biztosan nem terem babér, de mivel nagy kedvünk nincs lerombolni a mítoszt, kivárjuk a végét – az egyre keservesebben igyekvő partnert pedig segítjük, ahogy tudjuk. Hiába. A hosszú műzihálás után szünetért könyörög, idegesen motoz a lakásban, az izmait feszíti, de mielőtt valami sajnálatfélét éreznénk, nekünk szegezi, hogy bírjuk-e az iramot, mert most jön csak a java. Ez csak bemelegítés volt, jelezte ő előre, hogy itt maratoni hancúrra tessék számítani, aztán újból nekigyürkőzik. A végére már nem is emlékszünk, de duzzogás és sértés helyett még megsimogatjuk az egóját, mielőtt búcsút intünk, ne sérüljön a csődör mítosza, rajtunk a legkevésbé se múljon a renomé. Életünk legrosszabb döntése volt, de magunkra vessünk.

Az ilyen, a végletekig fokozott önteltségben amúgy is az a szeretni való – egyben a legbicskanyitogatóbb is –, hogy a leggyalázatosabb élmények sem lohasztják a duzzadó önbizalmat, és a sokadik kudarc is csak dölyföt szül. A műmájerség illúziója mindig erősebb lesz az önkritikánál, és míg az elfuserált estékre a felejtés vár, a legenda tovább él. Romantikáról, kielégített nőkről, irigy nyálcsorgató haverokról – de mielőtt csalódottságunkban bosszút esküdnénk a gyengén muzsikáló partner ellen, férjen bele egy kis önvizsgálat, és a saját naivitásunkról is szülessen bizonyítvány. Legközelebb ne mérjük olyan bőkezűen az illúziót, de legalább humorunk legyen.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés