free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Bombariadó a repülőtéren egy szerelmes nő miatt

Borsa         Címkék: púder, repülő, valentin-nap 0 hozzászólás

Egy szerelmes nő hamis bombariadóval akadályozta meg, hogy férje elutazzon. Az asszony szabadlábon védekezhet, a férj nem haragszik az asszonyra.

Szerelemből marasztalt hamis bombariadóval a földön egy utasszállító repülőgépet Chilében egy nő: nem akarta, hogy kedvese elutazzon. Sikerült is megakadályoznia, a gépet - másodpercekkel a felszállás előtt - kiürítették. A szerelmes nő végső megoldásként "vetette be" a bombát.Először azzal hívta fel mobiltelefonján a repülőteret, hogy mondják meg Rodrigo Gomeznek - ez szerelme neve -, az apja súlyos beteg. A reptér személyzete erre nem volt hajlandó, mire a nő ismét telefonált, ezúttal már robbantást jósolt.A gépet - mely már a kifutón gördült - a pilóta leparkolta, a 312 utast azonnal leszállították, a rendőrség pedig robbanószer kiszimatolására kiképzett kutyákkal vizsgálta át a repülőt - hiába. 311 utast átirányítottak egy másik járatra, a 312. Gomez nem utazott el. Eredetileg két hónapig lett volna távol - hogy egy hajón pincérkedjen -, de a pár feltehetően így is távol lesz egymástól két hónapig. A "bombanő" ugyanis 61 nap börtönt kaphat, így cseberből vederbe jutott.

Párja nem neheztel rá, megérti asszonya érzelmeit. A rendőrség a két telefonhívás alapján könnyen azonosította az álriasztót, akit őrizetbe vettek, ám hamarosan elengedték, így az asszony legalább szabadlábon védekezhet. A pár egyébként már 8 éve együtt él, három gyermekük is van.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés