free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk bőrdzsekiben

Borsa         Címkék: bőrdzseki, divat, igen, ilyenekvagyunk, utcánláttuk 21 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Halmozhatnánk a jelzőket, miszerint stílusos, magabiztos, bátor vagy eredeti, fölösleges lenne. A nagy titok valószínűleg az ügyes válogatásban rejlik, alanyunk magabiztos kézzel nyúlt aznap reggel a gardróbjába, és lezserség ide vagy oda, tudatosan megkomponált szett ez. Ugyanezekkel az elemekkel nem lett volna nehéz csúnyán mellényúlni (lásd ezt a nacit, vagy a bőrdzseki alá bénácskábban felöltözni), ez most mégis látványos, sőt harmonikus lett. Igazi csemege, ahogy például a fülbevaló aranya az öv csatjára kacsint.Nem nehéz megtalálni a kákán a csomót, talán pont azért, mert a körítés rendben van, alapból semlegesnek mondanánk a látottakat. Farmer, balerina, sötétbarna bőrdzseki - sima hétköznapi cucc. De hogy mi a francért kellett ezt az állatmintás, a legócskább strandos bikinifelsőt idéző marhaságot magára kapni a leányzónak, föl nem foghatjuk. Ronda, igénytelen holmi, és ha nem lenne ott, még a pink fülbevaló is egész jó lenne. Így csak húzzuk a szánkat és értetlenkedünk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés