free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk bőrdzsekiben

Borsa         Címkék: bőrdzseki, divat, kirakat, ősz 42 hozzászólás

A bőrdzseki elengedhetetlen kelléke az őszi utcaképnek, azaz évek óta viseljük a bőrt a hűvösebb időszakokban. Ennek ellenére nem mindenkinek megy jól.

A bőr örök divat, néha hangsúlyosabban és erőteljesebben jelen van az őszi divattrendekben, esetenként pedig csak finoman jelzi létjogosultságát az adott év meghatározó divatjában. Nekünk még tavalyról erősen megmaradt, nincs is vele semmi bajunk, ám annak ellenére, hogy a bőrdzseki a magyar nők őszi viseletében már-már állandó darabnak látszik, még mindig nem tudjuk rendesen viselni. Persze nem mindenki. Az utcán láttuk: ilyenek vagyunk bőrdzsekiben.Teljes az összhang, a barnák, a szürkék remekül mutatnak együtt, és bár talán kicsit fakó az összhatás, föld színű darabok viseletekor ez sajnos bejátszik, nagyobb hiba lett volna a képen látható lány részéről, ha valamilyen élénk cuccal, kiegészítővel megpróbálta volna feldobni ezt az egészen klassz kis összeállítást. Nem, nem zavaró, hogy a hosszú pulóver kilóg a dzseki alól, egyfelől azért nem, mert nincs összehúzva a kabát, másfelől pedig azért, mert nem szűkített, passzé résszel ellátott kabátot láthatunk a képen. Vagány, tudatos, városi szerkó ez, amiben kifejezetten kedveljük a bőrkabát, csizma, sál, táska kombinációt.
Oké, hogy bőrdzseki, amihez egy bőrcsizma dukál - ezért jár is a buksisimogatás. Nade. Ha a dzsekin szőr van, ugye... Hát eleve, ne legyen a bőrdzsekin szőr rátét, de ha már van, akkor szedjük le onnan. Borsaszerkesztőség egyértelmű állásfoglalása a bőr és szőr párosítására egy jó hangos: Nem! Értjük mi a törekvést, hogy a szettben valahol vissza kell köszönjön az az átkozott szőr, de pont egy ilyen okker sárga színben pompázó darabon?! A bőröv színe sajnos semmihez nem illik, sem a szürkés csizmához, sem a fekete kabát barnás-fekete árnyalatú szőréhez, sem pedig az okker sárga retikülhöz. Menthetetlen összeállítás, az egészet elölről!
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés