free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 sikkes bőrkesztyű

Borsa         Címkék: , kesztyű, kirakat 7 hozzászólás

A mi kezeink már fáznak és ezzel nyilván nem vagyunk egyedül. Elérkezett az ideje tehát, hogy összeállítsunk egy bőrkesztyű listát, az idei felhozatalból.

A bőrkesztyű olyasfajta klasszikus, mely az elegánsan konzervatívtól a merészig mindenféle öltözködési irányzathoz passzol. Az 2010/11-es szezonban is bőségzavarban válogathatunk  legkülönfélébb színű és stílusú bőrkesztyűk közül. Következzen öt jellemző darab!


Szegecselt (Esprit)

Ez a modell lényegében mindent „tud”, amit egy egyszerű, fekete bőrkesztyűnek kell, azzal a különbséggel, hogy kicsit kevésbé unalmas. A szegecselt díszítés vagánnyá teszi, viszont annyira nem vad, hogy ne lehetne felvenni akár egy visszafogottabb szetthez is.

Masnis (Mango)


A szezonban oly divatos camel-, illetve natúr színű öltözékek tökéletes kiegészítője lehet ez a darab. Azoknak is ajánlható, akik általában véve túlságosan ridegnek tartják a bőrkesztyűket, ugyanis a modell színárnyalata és masnis díszítése abszolút ellensúlyozza ezt. Ha a táskánk és/vagy a cipőnk anyaga, színe is hasonló, még ütősebb összhatást érhetünk el. 
Szarvasbőr (Mexx)


Tavaszias hangulatot csempészhetünk téli szettjeinkbe ezzel a finom, pasztell-lila, szarvasbőr kesztyűvel. Fekete, fehér vagy pasztellszínű kabátokhoz egyaránt megy, viszont az élénkebb árnyalatú modellekhez kevéssé szerencsés választás. Mutatós, ha a kesztyű kellemes színe egy ruhadarabunkon vagy kiegészítőnkön visszaköszön.
Autós (Zara)


A mostani szezonban különösen menő az „autós” kesztyű, mely alapból leginkább bőrkabátokhoz illik, de egy rafináltabb darab - mint például a képen látható, monokróm színvilágú kesztyű - elegánsabb összeállításokhoz is passzol. Azoknak, akik úgy érzik, hogy a bőrkesztyűben nem szellőzik kellőképpen a kezük, mindenképp ezt  típust javasolnánk, hiszen az apró lyukacskákon keresztül a szellőzés biztosítva van.Bélelt (Pécsi kesztyű)


Akiknek kifejezetten fázós a kezük, bőrkesztyűből is érdemes bélelt változatot választaniuk. A képen szereplő modell mandzsettarésze visszahajtható, amivel pedig még sikkesebbé tehetjük. Ha ilyen vagy ehhez hasonló, erős színű kesztyűt húzunk, figyeljünk arra, hogy legyen rajtunk legalább még egy hasonló árnyalatú ruhadarab vagy kiegészítő!

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés