free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nyár kütyüje: bőrrák teszter

Borsa         Címkék: bőrrák, kishír, tárgy, teszter, uv 0 hozzászólás

Antonia Haaf német formatervező, valójában feltaláló, egy olyan orvosi eszközt fejlesztett ki, amellyel tesztelni lehet anyajegyeinket. Bőrrák teszter, a nyár kütyüje.

A nyár folyamán milliószor riogat majd bennünket a média, hogy vigyázzunk a túlzott napozással, mert … bla-bla-bla, unalomig ismételt, mégis hasznos frázisokat hallunk mindenhonnan. Ilyenkor az ember megáll egy pillanatra, elgondolkodik és egyéb elfoglaltságaira hivatkozva felmenti magát egy esetleges anyajegy-vizsgálat alól. Győz a lustaság, marad a félsz, de egy új kütyü segítségével nem csak lelkiismeretünket nyugtathatjuk meg.

Antonia Haaf német formatervező, feltaláló egy olyan eszközt fejlesztett ki, amelynek segítségével mi magunk tudjuk tesztelni anyajegyeinket. A Factor 61 névre keresztelt eszközzel le tudjuk ellenőrizni, hogy egy-egy anyajegy milyen állapotban van. Tökéletes segítség a bőrrák korai felismerésére, a teszter segítségével lehetővé válik, hogy ha baj van, minél előbb orvosi kezelést kapjunk. Ez a szerkezet valójában egy dermatoszkóp, speciális bőrmikroszkóp, amely megmutatja, láthatóvá teszi, ha egy anyajegy formája átalakul, elszíneződik.Nem arról van szó, hogy jobb félni, mint megijedni, de ahogy más szűrővizsgálatot is elvégeztetünk magunkon időről időre, így a bőrünket sem árt, ha ellenőrizzük, mert tény, hogy a napsugárzásra már nem úgy reagál a bőrünk, mint ötven éve.

A napozás, a genetikai adottság, a világos bőr- és hajszín, mind-mind növelik a kockázatát a melanoma kialakulásának.  És egyébként sem árt évente legalább egyszer ellenőriztetni anyajegyeinket, akár rendelkezünk ilyen szerkezettel, akár nem:  mert, ha egy anyajegy viszket, esetleg fáj, megváltozik az alakja, azonnal bőrgyógyászhoz kell fordulnunk. Ebben segít ez a kütyü. Figyeljétek az online shoppokat, állítólag júliustól kapható a Factor 61 névre keresztelt szűrő.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés