free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 borzalmas haj a filmvászonról

Borsa         Címkék: film, haj, kristenstewart, lista, púder 15 hozzászólás

Az elmúlt évek legborzalmasabb frizuráit szedtük össze különböző mozifilmekből. A madárfészektől, a tépettig minden lesz. Ízlésrombolásra felkészülni!

A filmvásznon sokszor feltűnnek olyan fizimiskák, amelyektől a falnak megyünk. Legtöbb esetben van mondanivalója a csapzott frizuráknak, furcsa hajkoronáknak is csak jóindulattal nevezhető hajaknak, de vannak, amelyek ennek ellenére kiverik nálunk a biztosítékot. Ezekből következzen most, elrettentésképpen, néhány.

Göndör ördög

Sarah Jessica Parker a Szex és New York mozifilm második részében volt kénytelen viselni ezt a fizurát, amikor visszaemlékeztek a borzalmas nyolcvanas évekre. Persze, mint minden filmalkotás esetén, itt is értjük mi a célzást, és bizony nem is túlzott a fodrász, mivel a nyolcvanas években valóban ilyen borzalmas frizurákat hordtak. Valószínűleg Bon Jovi inspirálta az összes ilyen hajat, de a cuppanós farmerben izzadó rockereken kívül, másnak miért kellett ezt a fején viselnie?


Madárfészek

Helena Bonham Carterre általában jellemző, hogy filmjeiben furcsa, mondhatni borzalmas frizurákat visel. Azt gondoljuk, hogy Helena minden bizonnyal olyan hajszerkezettel rendelkezik, amivel nehezen lehet bánni, nehéz vele bármit is kezdeni, ezért mindig olyan a sérója, mintha egy madárfészket applikáltak volna a kobakjára. Mindettől függetlenül imádjuk őt mint színésznőt.
Kék fény

Kate Winslet szintén az előzőekben felsorolt színésznőkéhez hasonló rakoncátlan tincseket tudhat magáéak. Az Egy makulátlan elme örök ragyogása című filmben erre rátettek még egy lapáttal a sztájlisztok, ugyanis becsempésztek egy-két nagyon ronda kék hajtincset is Kate sörényébe. Ettől persze olyannyira igénytelen, szánalomra méltó stílust kölcsönöztek a főhősnek, hogy a történet ismerete nélkül is megesik a szívünk rajta.


Hullafehér

Halle Barry a X-Men szériában tündökölt ezzel a fémesen csillogó, hófehér hajjal. Persze ebben a futurisztikus, a valóságtól elrugaszkodott filmben helyénvaló is lehetne, hogy a szereplőnek ilyen legyen a haja, hiszen ő testesítette meg a vihart, Ororo Munroe-ként, de nem maradhatott volna fekete? Egy vihart eljátszó figurának miért kell fehér haj? Vagy, ha már fehér, miért nem lehetett trendi és ultrarövid. Tépett

Kristen Stewart, akit leginkább az Alkonyat trilógiából ismerhetünk, egy újabb filmjében - The Runaway - viseli ezt a rettenetesen nyesett sérót. Se punknak, sem más szubkultúrához tartozó tagnak nem lehet nevezni, viszont kifejezetten ronda. Aszimmetrikus, fésületlen, igénytelen, rémes. Kristen Stewart-ot már nagyon sok hajkoronával láthattuk, volt már szőke, sötét és gesztenyebarna is! De mind közül ez a legrútabb.

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés