free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 példásan botránymentes híresség

Borsa         Címkék: celeb, kultúrtripp, lista, sztár 2 hozzászólás

Állítólag a jó hírek senkit nem érdekelnek, csak a balhék. Ha így van, az alábbi sztárok teljesen érdektelen figurák – nekünk azonban pont ezért szimpatikusak.

A héten sok szó esik itt mifelénk a kicsapongó sztárokról, úgyhogy ne hagyjuk szó nélkül a másik oldalt sem – ők maguk úgysem beszélnek túl sokat. Íme öt sztár, akikkel kapcsolatban nagyon meg kell erőltetnünk magunkat, hogy bármilyen botrányos magánéleti epizódra emlékezzünk, és valószínűleg még akkor sem jutunk semmire. Hogy ennek aztán az-e az oka, hogy rendkívül diszkrét emberekről beszélünk, vagy az, hogy nincs is mit titkolniuk, az lényegében mindegy is: magánéletből mindannyian jelesre vizsgáznak.

Harrison Ford

Indiana Jones és Han Solo is nagy csajmágnes, ennek megfelelően megformálójuk sem panaszkodhat a hódításaira, ami azon is meglátszik, hogy háromszor házasodott. Ennek ellenére Harrison Ford legendásan ügyel rá, hogy a magánélete kulisszái mögül semmi ne kerüljön ki, és többé-kevésbé sikerrel is jár. Azt leszámítva, hogy egyszer jelenlegi neje, Calista Flockhart kicsit féltékeny lett, amiért elment egyik korábbi feleségét ápolni, a vele kapcsolatos legzaftosabb sztorik olyasmikről szólnak, hogy ácsmúltjához hűen szeret a pincében barkácsolni, és egyszer volt egy helikopterbalesete – de baja akkor sem esett szerencsére senkinek.

Beyoncé Knowles

Férjével, Jay-Z-vel a zeneipar egyik legbefolyásosabb és leghíresebb házaspárját alkotják, ehhez képest a magánéletükről egy mukkot nem lehet hallani – még az esküvőjükről is csak utólag értesült a média. Egyszóval láthatóan pont annyira nem szereti kitálalni az otthoni dolgokat, amennyire ki szokta rakni mindenét a klipjeiben meg a koncertjein, és ebben emberére is lelt a férje személyében. Hozzá kell tenni: valószínűleg nincs is nagyon miről beszélniük, mert akárhányszor mutatkoznak ketten együtt, ordít róluk, hogy békés családi életet élnek, amiben nemhogy drogbotrányoknak meg hasonlóknak nincs helye, de talán még hangos szavaknak se.

Bruce Springsteen

Mint azt egyszer egy másik zenész megjegyezte, Amerika egyik legnagyobb trubadúrja mindig is az a fajta híresség volt, aki „akár a mi utcánkban is lakhatna”, és körülbelül ennek megfelelő a magánélete is. Szállodaszobáit szétverő, Dom Pérignonban fürdőző rocksztár annak ellenére sem lett soha, hogy minden lehetősége megvolt erre, magánéletében pedig egyetlen egyszer adott okot a médiának arra, hogy bekóstolják, jelesül amikor elvált első feleségétől, és elvette zenésztársát, Patti Scialfát. Akkor természetesen be is kóstolták, de az idő őt igazolta: a sztori több mint két évtizedes, a házasság pedig azóta is tart, sőt a munkakapcsolat is, és tökéletesen zökkenőmentesnek tűnik mindkettő.

Jodie Foster

Még a többiekhez képest is nagyon csendes, ami a magánéletét illeti – merthogy teljesen néma. Teszi mindezt ráadásul rendszeres zrikálások kereszttüzében, a bulvármédia ugyanis azóta be akarja bizonyítani, hogy saját neméhez vonzódik vagy biszexuális, amióta a testvére egy könyvben ezt állította róla. Legutóbb akkor ugrott rá mindenki a témára, amikor egy nyilvános beszédben „az én gyönyörű Cydney-m”-nek nevezte Cydney Bernard producert, akivel már elég régen hírbe hozták – a sajtó természetesen rögtön egy burkolt coming outról kezdett cikkezni, de megbízható forrásból persze semmi sem derült ki. A lapok ettől függetlenül kicsit később azt is megírták, hogy a pár szakított, Foster viszont továbbra sem hagyja magát: tökéletesen higgadt marad, és nem köti senkinek az orrára a magánügyeit.

Catherine Zeta-Jones

Szexszimbólumnak indult, és simán bele lehetett látni egy szívtelen, kemény nőt, aki úgy cserélgeti a férfiakat, mint más a bugyiját, de az igazságtól ennél messzebb nem is állhattunk volna: 13 éve megismerkedtek Michael Douglas-szel, hamarosan járni kezdtek, majd megházasodtak, és azóta is szimpatikusan zárkózott és nyugodt életet élnek. A férj rákbetegsége persze téma volt a lapokban, de ezt a történetet se hagyták eldurvulni: az egészből leginkább annyi maradt meg bennünk, hogy Douglas szerencsére legyőzte a kórt, és ebben nagy szerepe volt annak, hogy egy olyan odaadó és hűséges, diszkrét nő állt mellette mindvégig, mint Catherine Zeta-Jones. Példaértékű.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés