free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A boy short kiüti a tangát

Borsa         Címkék: boyshort, divat, fehérnemű, ízlés, tanga 42 hozzászólás

A csípőnadrágból kilátszó tangák elvéreztek az ízlés oltárán, az egykor vadítónak tartott viselet ma már egyáltalán nem trendi. Itt van helyette a boy short.

A tanga népszerűsége a nyolcvanas években kezdődött, amikor az aerobikvideóknak köszönhetően formás testű nők szívesen mutatták meg, hogy mijük van. A kilencvenes években, miután a Victoria's Secret és a Gucci modelljei a kifutón is tangában jelentek meg, a fehérnemű szintet lépett, legalábbis a funkcióját tekintve. A csípőfarmerek még lejjebb kezdődtek, részben azért, hogy a nők tangát villanthassanak. Ez volt a férfitekintetet mágnesként vonzó VPL (Visible Panty Line), azaz látható pántokkal rendelkező tanga fénykora. A szexi fehérnemű Monica Lewinskynek, Victoria Beckhamnek és Britney Spearsnek is sokat köszönhet, ennek ellenére úgy tűnik, fénykora már elmúlt.

Míg korábban minden harmadik eladott női fehérnemű tanga volt, 2008-ban megcsappant iránta a kereslet. Azon kívül, hogy egyszerűen a csípőfarmerrel együtt kiment a divatból, a britek bizonyos kutatások szerint a WAG-ek (focistafeleségek és barátnők) és az ízléstelen vidéki lányok életstílusára kezdtek asszociálni a fehérneművel kapcsolatban. Mások egyszerűen túl kihívónak vagy közönségesnek nyilvánították ezt a viseletet.A legyőzhetetlennek tűnő fehérneműt úgy tűnik, kiütötte a boy short. Míg a tanga csak a szerencsés modell-alkatúakon áll jól igazán, és kegyetlenül megmutat mindent, a boy short a nem kifejezetten tökéletes hátsóból is elképesztő testrészt varázsol, ott hangsúlyoz, ahol kell. A pasik pedig képzeletben kipótolják azt, amit a boy short eltakar.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés