free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Britney őrült fellépőruhákkal várja a turnét

Borsa         Címkék: britneyspears, kirakat, kishír, ladygaga, ruha 2 hozzászólás

Britney Spears is "gagásra" veszi a figurát, és extrém fellépőruhákat terveztet magának a közelgő turnéjára. Szeptember 30-án mi is megláthatjuk.

Britney Spears jövő csütörtökön kezdi meg "Femme Fatale" elnevezésű világkörüli turnéját, aminek keretében Magyarországra is ellátogat majd, ami persze nem lenne valamire való turné őrültebbnél őrültebb kosztümök nélkül. Lady Gaga hatása a popkultúrára vitathatatlan, ami Britney ruháin is megmutatkozik: lesz csillogó ezüst ruha, amin színtelen kristályok ezrei verik majd vissza a fényt, arany-dzseki, anime ihletésű kimonó és lila bőrdzseki pink króm szegecsekkel, biztosítótűkkel és láncokkal díszítve. Végül a nagy durranás a tüzet és a villámokat szimbolizáló záró öltözék lesz, amit fekete Swarowski kristályokkal borítanak be és LED-ekkel világítanak majd meg."Számomra az igazi múzsa maga Britney..." - nyilatkozta Zaldi Goco, a kosztümök megálmodója a People magazinnak. "Annyira pontos elképzelése van arról, milyennek szeretné mutatni magát a rajongók felé."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés