free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Brooke Shields tudja, hogy nehéz eset lesz öregen

Borsa         Címkék: brookeshields, család, gyerek, öregedés, színésznő 0 hozzászólás

A színésznő többek között azért akart két gyereket, hogy a jövőben ne egynek kelljen megbirkóznia azzal a nyomással, amit majd az ő ellátása jelent.

Általában mindenki kedves és szeretetreméltó idős embernek képzeli el magát a jövőben, a valóság azonban sokszor ennek éppen az ellenkezője lesz. Brooke Shields nem akar senkit illúziókba ringatni, tisztában van vele, hogy nem lesz egyszerű eset, amikor öreg lesz.

A színésznőnek két lánya született a férjétől, Chris Henchy-től, a hat éves Rowan és a 4 éves Grier. Shields elmondása szerint mindig is legalább két gyerekre vágyott, mégpedig azért, hogy az a nyomás, amit az ő gondozása jelent majd, ne egyetlen gyerekre háruljon.

A meglehetősen előrelátó színésznő még 44 évesen is arra hajt, hogy bővüljön a család. "Nem tudom, meddig engedi a gyerekvállalást a biológiai órám. Az, hogy lesz-e még egy gyerekem, csak a petesejtjeimen múlik" - mondta.

www.celebs101.com
Brooke Shields

Brooke Shields korábban sokat küzdött azért, hogy feldolgozza saját gyerekkorát, amelyet anyja alkoholizmusa tett tönkre. A családi háttérnek, amit férjével teremtettek, és a jó döntéseinek köszönhetően azonban mára sikerült túltennie magát a traumákon, és a célja, hogy a lehető legjobb gyerekkort biztosítsa a lányainak.

"Mindenki tudja, milyen volt az anyám. Azon kívül, hogy egy őrült alkoholista volt, mindig elkötelezetten védelmezett engem" - mondta. Ez azért egy kicsit furcsán hangzik, ugyanis Brooke Shields az anyja beleegyezésével állt modellt 10 évesen egy Gary Gross nevű fotósnak meztelenül.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés