free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Brooke Shields tudja, hogy nehéz eset lesz öregen

Borsa         Címkék: brookeshields, család, gyerek, öregedés, színésznő 0 hozzászólás

A színésznő többek között azért akart két gyereket, hogy a jövőben ne egynek kelljen megbirkóznia azzal a nyomással, amit majd az ő ellátása jelent.

Általában mindenki kedves és szeretetreméltó idős embernek képzeli el magát a jövőben, a valóság azonban sokszor ennek éppen az ellenkezője lesz. Brooke Shields nem akar senkit illúziókba ringatni, tisztában van vele, hogy nem lesz egyszerű eset, amikor öreg lesz.

A színésznőnek két lánya született a férjétől, Chris Henchy-től, a hat éves Rowan és a 4 éves Grier. Shields elmondása szerint mindig is legalább két gyerekre vágyott, mégpedig azért, hogy az a nyomás, amit az ő gondozása jelent majd, ne egyetlen gyerekre háruljon.

A meglehetősen előrelátó színésznő még 44 évesen is arra hajt, hogy bővüljön a család. "Nem tudom, meddig engedi a gyerekvállalást a biológiai órám. Az, hogy lesz-e még egy gyerekem, csak a petesejtjeimen múlik" - mondta.

www.celebs101.com
Brooke Shields

Brooke Shields korábban sokat küzdött azért, hogy feldolgozza saját gyerekkorát, amelyet anyja alkoholizmusa tett tönkre. A családi háttérnek, amit férjével teremtettek, és a jó döntéseinek köszönhetően azonban mára sikerült túltennie magát a traumákon, és a célja, hogy a lehető legjobb gyerekkort biztosítsa a lányainak.

"Mindenki tudja, milyen volt az anyám. Azon kívül, hogy egy őrült alkoholista volt, mindig elkötelezetten védelmezett engem" - mondta. Ez azért egy kicsit furcsán hangzik, ugyanis Brooke Shields az anyja beleegyezésével állt modellt 10 évesen egy Gary Gross nevű fotósnak meztelenül.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés