free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Bruce Springsteen 5 éve csalja a feleségét

Borsa         Címkék: brucespringsteen, család, házasság, hűtlenség, megcsalás 0 hozzászólás

Bruce Springsteen szerelmes lett az edzőteremben egy bankár feleségébe, és öt éve tart a viszonyuk. A megcsalt férj válik, a zenész nem.

Mostanában minden héten kiderül egy hírességről, hogy nem a monogámia híve, az elhagyott szeretőknek, a megcsalt házastársaknak vagy a jóakaróknak köszönhetően. Ezúttal Bruce Springsteen miatt akar válni feleségétől egy New Jersey-ben élő üzletember, aki nyilvánosságra hozta az ügyet.

A felszarvazott férj, Arthur Kelly azt állítja, hogy felesége, Ann és Springsteen egy edzőteremben ismerkedtek meg 2005-ben. A románc azzal kezdődött, hogy a 60 éves zenész elismerő megjegyzést tett a futógépen edző nő fenekére, majd néhány közös ebéd után a viszony komolyra fordult. Különböző politikai nézeteik sem jelentettek akadályt, amikor a híresen liberális sztár megtudta, hogy a szeretője konzervatív, könyveket adott neki, hogy megváltoztassa a véleményét. A kapcsolatról a nő apja is tudott, és hiába próbálta meg lebeszélni az asszonyt Springsteen társaságáról.

www.superiorpics.com
Bruce Springsteen és Patti Scialfa

A megcsalt üzletember azóta beadta a válókeresetet, a pár ugyanis lebukott egy parkban egy közös ismerősük előtt. Mr. Kellynek az fájt a legjobban, hogy a felesége akkor is a szeretőjével vacsorázott, amikor ő szívműtéten esett át.  

Springsteen soha nem volt a hűség mintaképe, első feleségét, Julianne Phillips színésznőt háttérénekesével, Patti Scialfával csalta meg. A válás után három évvel, 1991-ben feleségül vette egykori szeretőjét, és három közös gyerekük született. A zenész állítólag 2006-ban is félrelépett egy harmadik nővel, mindezek ellenére nem tűnik úgy, hogy Scialfa el akarna válni a férjétől. Valószínűleg tudta, mire számíthat egy híresség oldalán.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés