free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Segítünk viselni a buggyos gatyákat

Borsa         Címkék: buggyosgatya, divat, kirakat 16 hozzászólás

Bár a legtöbb pasi rosszul van ezektől a nadrágoktól, mi, csajok valamiért szeretjük viselni a buggyos gatyákat. Persze nem árt odafigyelni a részletekre. Segítünk.

A tavalyi év sikereinek köszönhetően idén tavasszal ismét színre léptek a mély ülepű nadrágok, amelyek roppant kényelmes ruhadarabként írták be magukat a köztudatba. Itt jegyeznénk meg, hogy ez a mély ülepű, török nadrág típus már nem csak a női ruhatár ékessége, ugyanis külföldöm underground stílusú fiúk is örömmel kapnak fel magukra egy-egy ilyen trottyos nadrágot – de ebbe most ne menjünk bele. Miután megemeltük kalapunkat e felett a roppant praktikus és kényelmes darab felett rátérnék arra, hogy sok előnye mellett rengeteg lehetőséget is rejt magában. Lehet elegáns, lehet sportos, csajosabb, de ultra vagány is a kiválasztott buggyos nadrág segítségével a megjelenésünk. Szóval, minden attól függ, hogy milyen típusú török nadrágot választunk, aztán függ attól, hogy milyen a nadrág anyaga, jelege, és persze attól is, hogy milyen felső résszel és egyéb kiegészítőkkel variáljuk.

Egy dolgot mindig szem előtt kell tartani: a buggyos gatya, vagy hívjuk mély ülepű nadrágnak, esetleg török bugyogónak, sajnos nem mindenkinek áll jól. Adottságainknak köszönhetően valakinek előnyére, valakinek pedig hátrányára válhat ez a fazon. Ezért segítünk most egy kicsit.

Alacsonyabbak, figyelem!

Az ejtett ülep miatt a lábak rövidebbnek tűnnek, mint egy általános fazonú nadrág esetében, ezért az alábbi praktikákat vethetik be az alacsonyabb növésűek. Egyrészt mérsékelten mély ülepű nadrágok közül válogassanak és mélyebben kivágott orrú cipővel hordják, ami nem árt, ha például magas sarkú (minél magasabb, annál jobb) és a nadrág alját kicsit hajtsuk fel, így hosszabbnak tűnhet a lábunk. Mindezek mellett a kiválasztott felső ne legyen bő, mert így a valósnál szélesebbnek tűnhet az, aki így cselekszik.

Széles csípőjű és teltkarcsú lányok, ide!

Nekik pont az lenne a lényeg, hogy minél mélyebb ülepű nadrágokat válasszanak: minél trottyosabb, annál jobban fog nekik állni, viszont ne olyan anyagból válasszanak, ami nagyon vékony és finom esésű, mert ezzel pont az ellenkező hatást érhetik majd el, inkább közép vastag, vagy valamilyen farmer anyagú nadrágban gondolkodjanak. Lehetőleg minta nélküli legyen, ami optikailag nem torzíthat az arányokon. Végül, de nem utolsó sorban: ha esetleg gumis derékrésszel van megáldva a nadrág, sose húzzák a csípő vonalnál magasabbra.


Sportosan, csajosan

(trikó – Intimissimi; öv - Marlboro Classics; szandál - Soul Shoes; farmer, sál, karkötő –Tatuum; táska - Woman’secret)


Széles csípőjű és teltkarcsú lányoknak ajánljuk ezt a farmer anyagú, buggyos gatyát. Bővített szára vékonyítja a lábat, amire egy a képen látható magas talpúval még inkább ráerősíthetünk. Mivel a képen látható bő farmer nincs szétkoptatva és szaggatva, combban nem erősíti majd viselőjét.Egy klasszikus trikót és egy kék színű sálat adtunk hozzá, hogy erősítsük a vagány vonalat, de mivel magas talpúval viseli modellünk, az összhatás mégis csajos lett. A kiegészítőkben visszaköszön a kék és a barna, nagyon más színt nem kell belevinni.

Városi dzsungelnő

(felső, sál – Orsay; nadrág – Sinequanone; napszemüveg - Tally Weijl; táska, karkötő –Tatuum; cipő - Vagabond)


Ilyen nadrágokat lehet elegánsabb anyagból is kapni, és hozzá színben a most divatos méregzöldes, drappos árnyalatokat választani. A nadrág hosszú, ne próbálkozzunk meg a felhajtásával, nem mutat majd jól. A lapos sarut bátran le lehet váltani egy magas sarkú darabra.  Ennek a buggyos gatyának a derékrésze megköveteli a betűrt felsőt – nem is mutatna jól egy laza, bő inggel.Szóval szűk, betűrt felső, akár trikó szabású is lehet, de mi inkább egy kicsit vadabbat, a képen látható csipke felsőt választottunk hozzá, hogy ne legyen túl egyhangú az összeállítás.  A táska színe lehet vidám és elütő az öltözetünktől, ettől leszünk igazán feltűnőek, viszont a sál állatmintája és a csipke kombinációja elég erős, meghatározó megjelenést kölcsönöz, úgyhogy csak a bevállalósabbak viseljék.

Lazán, nyáriasan

(nadrág, szemüveg, karkötő, öv – Orsay; felső, táska, szandál - Woman’secret)


Ebben az összeállításban a korall szín a meghatározó - persze a laza, vékony anyagú nadrágon kívül. Gumis bokapántjának köszönhetően variálható a nadrág hosszúsága, ki hogy szereti: lehet bokára engedve viselni, lehet a vádli közepére felhúzva, de térd alatt is mutat is felhúzható a szára. A nadrág színe, fazonja, minden alkatnak kedvezne, ha nem ilyen vékony anyagból készült volna. Rossz hír, a telteknek ez a kevert pamutanyag nem kedvez.Ez a nadrág egy lapos műanyag szandállal mutat - nekünk nem jönne be magas sarkúval. Kiegészítőként vegyünk a szandál színével megegyező, esetünkben korall színű kiegészítőket vagy elütő, de a korallal mégis harmonizáló darabokat: lásd napszemüveg, karkötő.

Csak természetesen

(táska, karkötő – Orsay; szandál – Tally Weijl; nadrág, ing, nyaklánc - Tatuum)


Extra kényelmes török gatya, ugyanis természetes alapanyagból, azaz lenből készült, állítható szárszélességgel – mi határozhatjuk meg, hogy ennyire legyen buggyos. A nadrág színe világos lila, ez a visszafogott szín kedv szerint variálható: vagy hasonló, azaz visszafogott színű kiegészítőkkel, de a képen látható élénk színű darabokkal is megbolondíthatjuk.Az arany színű szandál és kistáska keretet ad az egész összeállításnak. Mi amikor ránéztünk, egyértelműen a kényelmes és természetes jelzők jutottak eszünkbe.


Lila ruhás, sportos

(nadrág, felső – Intimissimi; cipő – Tamaris; táska - Tatuum )

Elsőre soknak tűnhet az egész testet betakaró lila, de higgyétek el, nem az. Ha emellett a buggyos szett mellett döntünk, mellőzzük az ékszerek viselését. Ezt az igazán kényelmes nadrágot a hozzá kapható felsővel inkább lazább-sportosabb programokhoz hordjuk, főleg ha a képen látható fekete tornacipővel viselnénk szívesen.Ha valaki munkába is hordaná, a tornacipőt cserélje le egy balerinacipőre, de magas sarkúban ne gondolkodjon. A nadrág a kötött anyaga és fazonja miatt néhol eléggé követi a test vonalát, így azok a lányok viseljék, akiken esztétikusan mutat és akik kényelmesen érzik benne magukat.

Köszönjük Pataki Jácinta sminkesnek és Dózsa Virág modellnek a közreműködést.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés