free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 gondatlanságból elkövetett buligyilkosság

Welmi         Címkék: buli, gyilkosság, lista, pia, szórakozás 1 hozzászólás

Már úgy tűnik, hogy egy remek bulinak nézünk elébe, amikor valami mégis keresztbe tesz a felhőtlen szórakozásnak. Összeszedtünk 5 buligyilkos faktort.

Végre összejött a régóta szerveződő csajos este, ma senki nem túlórázik, a pasi meccset néz. Bár a baráti társaság összes tagja partilázban ég, mégis előfordulhat, hogy nem úgy sikerül a buli, ahogy szerettük volna. Lássuk a lehetséges okokat.


A pasi

Tündike képtelen elszakadni a pasijától. Vagy épp a legújabb romantikus hőstettét meséli újra és újra, vagy a fiú legújabb botlásán felbuzdulva sorolja az évek óta növekvő bűnlajstromot. A többiek bíznak benne, hogy kihagy egyet, hiszen már ők is betéve tudják a listát, akár visszafelé is, de Tündike rendíthetetlen.

A pia

Zsuzsi köztudottan ritkán iszik, de akkor elvetemülten. Hiába magyarázzuk el neki annak jelentőségét, hogy a buliívet együtt járjuk be: a lassan, de exponenciálisan emelkedő szakaszt ő egy gepárdugrással megfejeli, és a csúcs utáni gyors zuhanáskor ő koppan a legnagyobbat. Utána már csak egy elhúzódó rókabúcsúztatásra futja, mi pedig irgalmas nővérként zsebkendőt és vizet adogatunk a kezébe.A hely

Sosem szerettük azt a kongás helyet… az ötlet jó lenne, de túl nagy a füst, a pincérek trükköznek az árakkal, és különben sem a mi korosztályunk jár oda. Ildi mégis ragaszkodik hozzá, hogy odamenjünk, hiszen chippendale show van és cuba libre akció. Bár leginkább lábrángást kapunk a zacskós tangában feszítő, borotvált macskajancsiktól, mégis beadjuk a derekunkat, hiszen szülinapja van… és megint füstszagúan, megkopasztva és csalódottan indulunk haza kicsivel éjfél tán.


A kolléganő

Kell a vérfrissítés alapon Marcsi elhozza a kolléganőit is, akikkel szerinte érdemes megismerkednünk, mert "olyan jó fejek". Ehhez képest csak a munkahelyi dolgokról tudnak beszélni, amelyekhez mi nem is konyítunk, és látszólag lesajnálnak minket ezért, "nem tudhatjátok, miből maradtok ki". Műmosoly és szemforgatás azt est két fő motívuma, és elhatározzuk, soha többet nem eresztünk össze kétféle társaságot.Az idő

Már napok óta futnak a körímélek, egy zabszem nem fér a fenekünkbe. Rögtön munka után összegyűlünk készülődni, háromféle smink és ruhakompozíció után még mindig nem találtuk meg az igazit, nem baj, még egy pohár bor segít… Hoppá, egy óra is elmúlt, kicsit túlpörögtünk és már lefelé ívelünk, de mindhárom kiszemelt helyre elmegyünk, hiszen tartani kell az ütemtervet. Görcsösen kapaszkodunk az estét megelőző izgalomba, jó lesz, jó lesz… Már három óra, ugrál szemünk, még egy lépés a tűsarkúban és nincs több lábujjunk, kinek az ötlete volt ennyire túlszervezni egy nyomorult bulit!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés