free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nem kellenek a tini modellek

Borsa         Címkék: calvinklein, divat, louisvuitton, modell, tini 0 hozzászólás

A természetes női formákat hangsúlyozó trend legnagyobb vesztesei a tinédzser korú modellek. Egyre több castingról küldik haza őket, mert túl soványak.

Lassan megszokjuk, hogy az idősebb korosztályt is célzó márkák "normális" méretekkel rendelkező modelleket is alkalmaznak a kifutón, és bevállalják azt is, hogy negyvenes éveikben járó nőkkel dolgoznak. Az ízlésváltás nemcsak a márkák forgalmának, hanem az önbizalomhiánnyal küzdő "átlagos" vásárlóknak is kedvez, az XS-es méretű tizenéves modellek közül azonban egyre többen kénytelenek visszamenni a középiskolába. Ugyanis egy időre úgy tűnik, kimentek a divatból.

A Calvin Klein kreatív igazgatója, Francisco Costa nemrég az ősz hajú modellt, Kristen McMenamy-t kérte fel, hogy vegyen részt az egyik divatshow-n. A márka ezzel a húzással azt akarta kommunikálni, hogy tudomása van azokról a nőkről is, akik ténylegesen megveszik a ruháikat, akiknek gyerekei és telt formái vannak. "Olyan modelleket akartam, akik azokat reprezentálják, akiknek tervezek" - mondta a dizájner. A Calvin Klein válogatásain az idén a 13-14 éves lányokat elküldik, és megkérik őket, hogy jöjjenek vissza később. A túlságosan sovány modelleknek pedig azt tanácsolják, hogy hagyjanak ki egy szezont, és szedjenek magukra valamit.

www.celebrity-pictures.ca

Az idei Párizsi Divathéten a Louis Vuitton estélyi ruháit többek között a 47 éves Elle Macpherson mutatta be húszas éveik derekán járó Victoria's Secret modellek társaságában. A fehérneműmárka szintén azokat a modelleket részesíti előnyben, akik már túl vannak a pubertáskorukon, illetve a második ikszen, vagyis a szakma mércéi szerint már egyáltalán  nem számítanak mai csirkének. A világ egyik legjobban kereső szupermodellje, Chanel Iman például csak 19 évesen szerepelhetett a márka bemutatóján, mert az elnök, Ed Razek szerint korábban "túlságosan fiatal és vézna" volt, és még mindig ráférne néhány kiló. Ezzel mi is egyetértünk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés