free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nem kellenek a tini modellek

Borsa         Címkék: calvinklein, divat, louisvuitton, modell, tini 0 hozzászólás

A természetes női formákat hangsúlyozó trend legnagyobb vesztesei a tinédzser korú modellek. Egyre több castingról küldik haza őket, mert túl soványak.

Lassan megszokjuk, hogy az idősebb korosztályt is célzó márkák "normális" méretekkel rendelkező modelleket is alkalmaznak a kifutón, és bevállalják azt is, hogy negyvenes éveikben járó nőkkel dolgoznak. Az ízlésváltás nemcsak a márkák forgalmának, hanem az önbizalomhiánnyal küzdő "átlagos" vásárlóknak is kedvez, az XS-es méretű tizenéves modellek közül azonban egyre többen kénytelenek visszamenni a középiskolába. Ugyanis egy időre úgy tűnik, kimentek a divatból.

A Calvin Klein kreatív igazgatója, Francisco Costa nemrég az ősz hajú modellt, Kristen McMenamy-t kérte fel, hogy vegyen részt az egyik divatshow-n. A márka ezzel a húzással azt akarta kommunikálni, hogy tudomása van azokról a nőkről is, akik ténylegesen megveszik a ruháikat, akiknek gyerekei és telt formái vannak. "Olyan modelleket akartam, akik azokat reprezentálják, akiknek tervezek" - mondta a dizájner. A Calvin Klein válogatásain az idén a 13-14 éves lányokat elküldik, és megkérik őket, hogy jöjjenek vissza később. A túlságosan sovány modelleknek pedig azt tanácsolják, hogy hagyjanak ki egy szezont, és szedjenek magukra valamit.

www.celebrity-pictures.ca

Az idei Párizsi Divathéten a Louis Vuitton estélyi ruháit többek között a 47 éves Elle Macpherson mutatta be húszas éveik derekán járó Victoria's Secret modellek társaságában. A fehérneműmárka szintén azokat a modelleket részesíti előnyben, akik már túl vannak a pubertáskorukon, illetve a második ikszen, vagyis a szakma mércéi szerint már egyáltalán  nem számítanak mai csirkének. A világ egyik legjobban kereső szupermodellje, Chanel Iman például csak 19 évesen szerepelhetett a márka bemutatóján, mert az elnök, Ed Razek szerint korábban "túlságosan fiatal és vézna" volt, és még mindig ráférne néhány kiló. Ezzel mi is egyetértünk.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés