free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

2010 divatszíne: camel

Borsa         Címkék: camel, divat, tavasz, tél, teveszín 4 hozzászólás

A camel szín a tavaszi kollekciókban is erősen tartja magát. Megmutatjuk hát, hogyan kell viselni a divatházak stílusában a teveszínt.

A teveszínt a téli ruhatárakban ugyanúgy megtalálhatjuk, mint a tavaszias viseletek között, de más-más szabályok vonatkoznak a két évszak darabjaira. Azt gondolnánk, hogy a camel szín sem más, mint a többi, de ebben sajnos nagyon tévedünk, ugyanis ezt a színt igen könnyű agyoncsapni egy nem megfelelő árnyalattal. Megijedni nem kell, nem hagynak cserben a divattervezők, kollekcióik segítségével megmutatjuk, hogyan hordhatjuk divatosan a camel színű darabokat.

Alapvető jellemzői

A camel árnyalat egyértelműen a luxus szinonimája, nagyon elegánssá tesz minden ruhadarabot, ami ilyen színben játszik. Az idei trendek szerint a szabások terén két vonalon indulhatunk el, egyrészről viselhetünk teljesen minimalista, leegyszerűsített fazonú camel színű ruhadarabokat, másrészről pedig választhatjuk a nagyon bonyolult fazonokat, amelyek látványossá teszik megjelenésünket. Azzal azonban számolnunk kell, hogy igazán az első stílusnál számíthatunk a hűvös eleganciára, amit ez a szín sugall.

www.coutorture.com

A teve színű ruhadarabokhoz jó minőségű, finom anyagok illenek leginkább, amelyek tovább növelik a luxus érzetét, tehát a selyem, a szőrme, a bőr, mind-mind nagyon jó választás. Természetesen minden szabály áthágható, amelyből sokszor érdekes dolog születik, a teveszín esetében ilyen különlegesség a farmer, amely izgalmat visz az elegáns öltözetbe. Kizárólag magas sarkúval viseljük, hogy megmaradjon az alkalmi stílus, árnyalatában pedig a középkék a legjobb.
 
Milyen színekkel viseljük?

Mivel a camel szín gazdagabb és melegebb árnyalatú, mint a bézs, ezért teljesen más színek illenek hozzá. Mielőtt színt választunk, el kell döntenünk, hogy mennyire akarunk elegánsak lenni. Ha igazán ütős alkalmi megjelenésre vágyunk, akkor a legjobb választás a fekete szín, amelyhez, ha egyszerű szabásokat társítunk, akkor a hatás garantált. Egy fekete harisnya, nadrág vagy garbó máris elegendő a kívánt eredményhez.

www.coutorture.com

Ha csak a hétköznapokban gondolkodunk, akkor a karamell, a szürke és a hasonló, bézses árnyalatok illenek hozzá leginkább, illetve még hordhatjuk sötét bordóval és fehérrel is. Ez vonatkozik a téli ruhatárra, ha már a tavasziban gondolkodunk, akkor az évszak várhatóan legmenőbb színével, a türkizzel párosítsuk, mely frissességével nagyon jól kiegészíti a komoly árnyalatot.

Milyen ruhadarabokon viseljük?

A téli divatban elsősorban kabátokon jelenik meg, amelyek lehetnek rövid, csípőig érők, vagy hosszú, földet seprők is. A nadrágok között is találhatunk ilyen árnyalatokat, de vigyázzunk rá, hogy optikailag szélesít a teve tónus, tehát mielőtt ilyen árnyalatú nadrágot választ valaki, tartson először önvizsgálatot.

www.coutorture.com

A kiegészítőkön, sapkákon és finom anyagú sálakon is visszaköszön a camel, de vigyázzunk azért, hogy ne csak ilyen árnyalatú ruhadarabokban jelenjünk meg, mert nagyon elsápasztana minket, egybeolvadna bőrünkkel. A tavaszi viselet azért ennél sokkal izgalmasabb, először a ballonkabátok festenek majd ilyen árnyalatban, a jó idő beköszöntével pedig szoknyák, blézerek, nadrágkosztümök és vékony anyagú kis szoknyácskák is teve színben fognak pompázni.  

Milyen kiegészítőkkel viseljük?

A camel-nél különösen nagy hangsúlyt kapnak a kiegészítők, pontosabban az, hogy milyen színű darabokat veszünk fel hozzájuk. Az biztos, ha választunk mellé valamit, az jó minőségű, finom anyagú legyen, hogy ne rontsa el a luxus érzetét. Tehát jöhet a bőrkesztyű, a szépen kidolgozott bőr deréköv, és természetesen a szőrme, amely a luxus egyik legfőbb képviselője. Szőrme lehet a kabátunk szegélyén, vagy viselhetünk olyan sapkát, ha oroszos stílusra vágyunk, akkor muffot. A kesztyűknek, kéztyűknek nagy szerepe van, bátran válogassunk a karamell, a fekete vagy a szürke árnyalatai között.

www.coutorture.com

Ha kicsit melegebb hatásra vágyunk, akkor a meleg bordó is jó választás, cipőn, táskán vagy öveken. Amennyiben a minimalista stílus mellett döntünk, akkor övekkel dobjuk fel öltözékünket, hogy ne legyen olyan unalmas. A cipőknél választhatunk apró légies, szatén darabokat, vagy vastagabb sarkú és pántú barna lábbeliket, a lényeg a magas sarok, ami az alkalmi megjelenés egyik alapja.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés