free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Carine Roitfeld otthagyja a Vogue-ot

Borsa         Címkék: carineroitfeld, főszerkesztő, francia, kirakat, vogue 1 hozzászólás

Az már biztos, hogy január végén főszerkesztőváltás lesz a francia Vogue-nál. Egyelőre azonban még nem tudni, hogy ki veheti át Carine Roitfeld helyét.

A francia Vogue főszeresztője, Carine Roitfeld tíz év után felmondott a lapnál. Állítólag azért tett így, mert a személyes ügyeire szeretne koncentrálni. "Felbecsülni is lehetetlen, hogy Carine mi mindent tett a Vogue-ért és mekkora hatást gyakorolt a divat és a magazinkiadás területén. Irányítása alatt a Vogue Paris rekordokat döntött mind az eladott példányszámok, mind a hirdetési bevételek tekintetében. A Vogue Paris megerősítette pozícióját a világ legikonikusabb magazinjai között és jelentős befolyással bír a divatipar és a fotóművészet terén" - méltatta a távozó főszerkesztő érdemeit Jonathan Newhouse, a Vogue Paris kiadója, a  Conde Nast International vezetője.Newhouse elvárható módon hozzátette továbbá, hogy rendkívül hálásak Roitfeldnek a munkájáért és persze, hogy mindenkinek nagyon fog hiányozni. A főszerkesztő január végén hagyja el pozícióját, azt pedig, hogy ki veszi majd át a helyét, heteken belül hivatalosan is bejelentik.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés