free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Catherine Zeta-Jones meg akar felelni az elvárásoknak

Borsa         Címkék: catherinezeta-jones, divat, filmsztár, fitness, színésznő 0 hozzászólás

Catherine Zeta-Jones úgy véli, tartozik annyival az embereknek, hogy olyannak lássák, amilyennek elképzelték. Ezért mindig ad a külsejére, ha kimozdul otthonról.

Catherine Zeta-Jones mindig nagyon odafigyel a külsejére, méghozzá azért, mert meg akar felelni az emberek elvárásainak. "Még akkor is, ha csak a szupermarketbe ugrom el, igyekszem a legjobb formámat hozni. Ha az emberek felismernek, szeretnének olyannak látni, amilyennek elképzeltek. Tartozol nekik annyival, hogy jól nézel ki, ha elmész valahová" - fejtegette a színésznő a brit OK! magazinnak adott interjújában. Elárulta továbbá azt is, hogy 6 éves lánya, Carys rendszeresen elmondja a véleményét anyukája külsejéről. "Teljesen őszinte, és ha nem tetszik neki, amit viselek, azt meg is mondja."

http://cdn.buzznet.com

A filmsztár rendszeresen edz is, de nem tartja magát fitnessfanatikusnak. "Határozottan nem azért edzek, mert annyira akarok, hanem azért, mert kell. Szeretek enni, gyengém a lazac és a burgonyachips, ezt pedig bizony le kell dolgoznom." LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés