free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Catherine Zeta-Jones sörrel mossa a haját

Borsa         Címkék: catherinezeta-jones, hajápolás, sör, szépség, színésznő 0 hozzászólás

Zeta-Jones sörrel mos hajat, bőrére pedig mézet csurgat, és nem jár konditerembe. Ehhez képest mostanában inkább szálkás, mint sem gömbölyded formákkal bír.

A többi sztárral ellentétben Catherine Zeta-Jones-t szinte soha nem tudják slamposan, kócosan elcsípni a lesifotósok, a sztár a hétköznapokban is ügyel arra, hogy dívának nézzen ki. A színésznő nem titkolja: mindent megtesz azért, hogy korát meghazudtolva tökéletesen jelenjen meg mindenhol, saját bevallása szerint a szépsége "rabszolgája". A tökéletesség érdekében a bizarr módszerektől sem riad vissza.

A haját például mézzel és sörrel mossa, és az sem zavarja, ha ilyenkor napokig úgy bűzlik, mint egy söröshordó. Bőrére mézet és sót tartalmazó keveréket tesz, nála ez testápolóként és bőrradírként is beválik. Egyetlen dologra nem törekszik a külsejével kapcsolatban, ez pedig a soványság. "Ijesztőnek találom a szupersovány nőket - mondta. - Nem akarok hazudni, ugyanúgy nehezen veszem rá magam, hogy elmenjek a tornaterembe, mint bárki más." Zeta-Jones tisztában van vele, hogy nem egy törékeny jelenség, sőt, elég "terjedelmes" csajnak tartja magát, viszont egyáltalán nem fogyókúrázik, csak odafigyel arra, hogy mit eszik.

kishírek, Catherina Zeta Jones sörrel mossa a haját
Catherine Zeta-Jones

Ennek kissé ellentmond az, hogy egy ideje híres, karrierjére annak idején igen jó hatással levő domborulatai eltűnő félben vannak, a szálkás izmok, látványosan kiugró erek pedig öregítik. A 40 éves díva állítólag egy Broadway-en játszott darab miatt kénytelen kemény edzéseknek alávetni magét, a rendező szerint ugyanis gömbölyded formáival nem lett volna "hiteles" a szerepében.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés