free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cavalli szerint nincsenek közönséges ruhák

Borsa         Címkék: divat, divattervező, robertocavalli, romantika, ruha 3 hozzászólás

Bár Cavalli úgy véli, hogy közönséges ruhák nincsenek, azért ő azt javasolja, hogy egy nő óvatosan mutassa meg azt, amije van. Mert közönséges nők bizony vannak.

Roberto Cavalli úgy véli, hogy közönséges ruhák nincsenek, csak olyanok, akik közönségesen viselik őket. Az munkáiban állatmintákat és erős színeket is előszeretettel használó divattervező hozzátette ugyanakkor, hogy legújabb munkáiban a korábbinál visszafogottabb, minimalistább vonalat követ. "A finom érzékiséget kerestem, suttogást a kiabálás helyett, a romantika újfajta vízióját, idillikus falusiasságot, költőiséget. Az egyszerű élet egyfajta himnuszát" - magyarázta a divatguru a brit Hello! magazinnak adott nyilatkozatában.

www.luxuo.com

"Imádom a női testet, de jobban tetszik, ha nem mutatkozik meg túl direkt módon, inkább ösztönösen és óvatosan" - mondta Cavalli, és hozzátette, hogy szerinte egy ruha megváltoztathatja egy nő életét. Ezért fontos, hogy egy női ruha érzékiséget sugározzon, hiszen az "egy mesés kiindulási pont".LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés