free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 orbitális celebbaki: földrajz

Brabham         Címkék: britneyspears, christinaaguilera, davegahan, kultúrtripp, lista 4 hozzászólás

Hol van Ausztrália? Melyik kontinenshez tartozik Japán? Mi Magyarország fővárosa? Nehéz kérdések. Listasorozatunk első részében földrajzból vizsgázik elégtelenre öt celeb.

Mint azt mindenki tudja, a hírnévvel jár némi felelősség és elszámoltathatóság is: aki ismert, annak fel kell készülnie rá, hogy ha mellébeszél vagy melléfog, azt mindenki megjegyzi magának. Orbitális celebbakikat gyűjtögető sorozatunkban épp ilyen emlékezetes szavakat és tetteket gyűjtögetünk, mégpedig az iskolai tantárgyak szerint tematikusan haladva, ugyanis a celebek szinte minden téren alkottak már nagyokat. A hagyományteremtő első rész témája a földrajz – a delikvensek között pedig van, aki egyszerűen nem készült, de akad olyan is, aki menthetetlenül hülye.

Will.I.Am üdvözli San Josét

A Black Eyed Peas frontemberén az a sok tökegyforma, egymástól még a nevében se nagyon különböző amerikai város fogott ki: San Franciscóban sikerült az onnan jó egy órányi járóföldre található San Josét köszöntenie. Még szerencse, hogy ott volt mellette hű kolleginája, Fergie, aki azonnal javította a bakit, majd engesztelésképpen listába szedte azt is, hogy mi mindent szeret a városban, így San Francisco derék polgárai megtudhatták, hogy náluk aztán különösen jó az internet…

Dave Gahan elköszön Chilétől

A Depeche Mode énekesének földrajzi bakija a mai napig nem tisztázott: amit biztosan lehet tudni, az az, hogy Gahan Peruban valami félreérthetőt mondott. A szkeptikusok szerint egész egyszerűen csak flegmán és félreérthetően harapta el a „Thank you very much and good night” mondat végét, a rosszat sejtők szerint azonban a kijelentés úgy hangzott, „Thank you very much, Chile”. Az igazság nyilván soha nem fog már kiderülni, de ha nekik van igazuk, az elég súlyos baki, mert a két szomszédos dél-amerikai országnak nem valami jó a viszonya.

Christina Aguilera a Cannes-i Filmfesztiválról érdeklődik

A fentebbi két zenész még takarózhat azzal, hogy 20-30 nap alatt komplett kontinenseket járnak be, így a legjobb szándéktól vezérelve sem tudják mindig megjegyezni, hogy éppen melyik városban vagy országban mozognak a turnébusz, a szálloda és a színpad Bermuda-háromszögében. Christina Aguilera azonban ilyen könnyen már nem ússza meg, neki ugyanis azt a kérdést sikerült feltenni nagy nyilvánosság előtt, hogy „és idén hol rendezik meg a Cannes-i Filmfesztivált?” Hogy vajon minek gondolta Cannes-t, ha nem városnak, arról sajnos nem szól a fáma, de a sztori így is önmagáért – és főszereplője ellen – beszél.

Britney Spears megmondja a tutit Japánról

Britney Spears egészen nyilvánvalóan a földrajztudományok kandidátusa. Sőt mi több, bátran lép interdiszciplináris területekre is – egyszer például a geográfia és a gasztronómia határterületén tartott felszólalást, amelyben azt találta mondani: „Soha nem akartam Japánba menni, mert nem nagyon szeretem a halat, és tudom, hogy ott Afrikában az nagyon népszerű étel”. Ha ehhez még hozzávesszük azt is, hogy karrierje hajnalán egyszer megkérdezte, hogy „amúgy hol van az az Ausztrália?”, akkor magabiztosan kijelenthetjük: ő a Földrajzilag Eltájolt Celebek Interkontinentális Kongresszusának tiszteletbeli elnöke.

Ricky Wilson örül Bukarestnek

A végére egy banális, de épp ezért klasszikus hazai sztori is jut. A Kaiser Chiefs frontembere a 2008-as Szigeten szaladt bele az obligát bakiba, és kiáltott „Good evening Budapest” helyett egy Bukarestet üdvözlő sort, amit persze a hazai látogatók létszámukat meghazudtoló fújolással jutalmaztak. Annyit mindenesetre Wilson számlájára írhatunk, hogy ő legalább nem a Fergie által kitaposott ösvényen indult el, sőt még csak bocsánatot sem kért, hanem egyszerűen annyival zárta le a sztorit, hogy „Shit happens”. Mert hát tényleg így van.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés