free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 orbitális celebbaki: testnevelés

Borsa         Címkék: celebbaki, ciki.lista, kultúrtripp 1 hozzászólás

Ezúttal testnevelésből bukott celebeket veszünk elő. Orra esés lépcsőről, zakózás zongoráról, csúszkálás tortakrémben – nevetni ér, kinevetni azonban nem.

Mint azt mindenki tudja, a hírnévvel jár némi felelősség és elszámoltathatóság is: aki ismert, annak fel kell készülnie rá, hogy ha mellébeszél vagy melléfog, azt mindenki megjegyzi magának. Orbitális celebbakikat gyűjtögető sorozatunkban épp ilyen emlékezetes szavakat és tetteket gyűjtögetünk, mégpedig az iskolai tantárgyak szerint tematikusan haladva, ugyanis a celebek szinte minden téren alkottak már nagyokat. Két tudásalapú forduló után ezúttal pedig félretesszük az észt, és az ügyességet nézzük – vagyis a legnagyobb színpadi eséseket gyűjtjük össze. Figyelem: nevetni ér, kinevetni azonban ezúttal nem, hiszen ezek a bakik nem felkészületlenségből vagy tudatlanságból, sőt sokszor még csak nem is ügyetlenségből adódtak.

Beyoncé, lépcsőről, orra

Mint oly sok minden másnak, a színpadi zakózásoknak is Beyoncé az anyakirálynője: egyik 2007-es koncertjén két hajpörgetés között olyan lendülettel sikerült megindulnia egy lépcsőn lefelé, hogy fel is nyalta a padlót.Becsületére legyen mondva, hogy bár elég csúnyának tűnt a baleset, menten felpattant, és folytatta a metálkoncerteken is tisztességesnek számító headbangelést – amikor pedig vége lett a számnak, még nagy vigyorogva azt is odabökte a közönségnek, hogy „Ezt légyszi ne tegyétek fel a YouTube-ra”, ami azért elég laza.

Lady Gaga, zongoráról, hanyatt

Az új Madonna félelmetes ruhákban és cipőkben, félelmetes díszletek között félelmetes dolgokat művel, úgyhogy természetesen gyakran hasal is. Legkeményebb balesete azonban pont egy hátalás, ami fél lábbal egy zongorán, fél lábbal pedig egy széken indult, és a hangszer alatt fejeződött be, alig egy hónappal ezelőtt.Persze Lady Gaga még akkor is Lady Gaga, amikor önszántán kívül lemegy gyertyába: a kínos esésből végül erotikus mászás lett, mintha minden szándékosan történt volna.


Steven Tyler, a színpadról, hanyatt

Az Aerosmith frontemberének 2009-es esése híres, ugyanis nyaki, valamint fej- és vállsérülésekhez, és ezeken keresztül egy lemondott turnéhoz vezetett.Ha így, teljes kontextusában nézzük a dolgot, nincs is benne semmi vicces, de ha számításba vesszük, hogy Tyler szerencsére maradéktalanul felépült, akkor azért csendben talán bevallhatjuk, hogy elég nehéz nevetés nélkül kibírni, amikor az énekes kakaskodó táncbemutatója egy váratlanul széles mozdulattal fejeződik be.


Katy Perry, tortakrémben, mindenhogyan

A lánycsókolgatós énekesnő 2009-es balesetsorozata nyitányaként még szándékosan hasalt bele egy tortába, ezután azonban már nem önszántából zakózott.Hogy valóban a tortakrém volt olyan csúszós, abban mondjuk nem vagyunk biztosak, mert a performanszot láthatóan jelentős mennyiségű folyadékbevitel előzte meg, de ha ez volt az ára a klasszikus, lábbal kalimpálós, esős-kelős burleszkjelenetnek, hát egy fene, mert a teljesítmény díjnyertes – még azt is nehéz eldönteni, hogy mikor megy át színészkedésbe.


Axl Rose, emelvényről, pofára

Bocsánat, de ezt szebben nem lehetett megfogalmazni. Az önmagából bármikor készséggel pojácát csináló énekesnek esni sem akárhogy sikerült: rajzfilmfigurákhoz méltó módon egyszerűen nem vette észre, hol kezdődik a szakadék, és egyszerűen fölé sétált.Be kell vallani, kicsit meglepő is, hogy egy pillanatra nem állt meg a lábaival a levegőt tapodni, mielőtt lezuhant volna, bár az is kétségtelen, hogy az összhatás így az igazi – Axl jön, van, aztán egyszer csak nincs. A történet ’89-es, de máig felülmúlhatatlan.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés