free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 orbitális celebbaki: magatartás

Borsa         Címkék: celebbaki, ciki, kultúrtripp, lista 0 hozzászólás

FBI ügynököt játszó rapper, ruhát lopó színésznő, emlékműre vizelő rocker – végéhez ér celebbaki-sorozatunk. Zárásul magatartásból vizsgáztatunk.

Mint azt mindenki tudja, a hírnévvel jár némi felelősség és elszámoltathatóság is: aki ismert, annak fel kell készülnie rá, hogy ha mellébeszél vagy melléfog, azt mindenki megjegyzi magának. Orbitális celebbakikat gyűjtögető sorozatunkban épp ilyen emlékezetes szavakat és tetteket gereblyézünk össze, mégpedig tantárgyak szerint tematikusan haladva, ugyanis a celebek szinte minden téren alkottak már nagyokat. A sorozat lezárásaként – ahogy illik – magatartásból is kiosztjuk az egyeseket.

Autós üldözés – James Brown

A Soul Keresztapja zseniális művész volt, de egyúttal notórius drogos és bűnelkövető is. Ennek megfelelően több testi sértési ügyét is elővehetnénk, de ezek kicsit sem megmosolyogtató dolgok – 1988-as balhéja viszont egyenesen fullasztóan nevetséges, ekkor ugyanis képes volt autós üldözésbe bonyolódni. Miért gondolta azt, hogy világhírű sztárként bármire is jut vele, ha lerázza a kilétével tisztában lévő rendőröket? Elképzelni sem tudjuk, mert elég valószínűtlennek tartjuk, hogy hajlandó lett volna egész életében bujkálni, ha összejön neki a menekülés. A válasz persze nyilván az, hogy nem nagyon gondolkodott – abból legalábbis erre következtetünk, hogy a bíróságon azt állította, nem emlékszik semmiféle autós üldözésre. Cserébe három évig próbálhatta felidézni a történteket a hűvösön.

FBI-ügynökösdi – DMX

A rapper-színész nem vacakolt kispályás játékkal: 2004 júniusában a New York-i Kennedy reptéren a haverjával FBI ügynököknek adták ki magukat. Miután pedig ez nem volt elég ahhoz, hogy kinyittassanak egy, a nagyközönség elől szigorúan védett kaput, a szirénákkal és minden más földi jóval felszerelt kocsijukkal áttörtek rajta, majd később még egy vadidegen férfit is megpróbáltak kiparancsolni az autójából arra hivatkozva, hogy ők szövetségi ügynökök. Aki most azt kérdezi, hogy ember hogy lehet ilyen hülye, azzal tájékoztatásul közöljük, hogy a két jómadárnak nemcsak a kocsijában, hanem a vérében is bőséggel találtak alkoholt és drogokat.Ruhalopás – Winona Ryder

El kell ismerni, hogy Winona Ryder karrierje az ezredforduló körül finoman szólva megtorpant, de azt azért az ő múltjával elég nehéz elképzelni, hogy megélhetési bűnözésre szorult volna. Igaz, ami igaz, nem is élelmiszert vagy más hasznos holmit emelt el 2001 decemberében, hanem mintegy 5500 dollár értékű ruhát és kiegészítőt egy menő boltból Beverly Hillsben. Csodák csodájára megúszta letartóztatás nélkül: három év felfüggesztettet kapott, plusz 480 óra közmunkát és 3700 dollár pénzbüntetést – de a legjobban valószínűleg az tett be neki, hogy ezután négy évre még az ócska szerepektől is távol kellett maradnia. Vagy lehet, hogy pont ehhez kellett neki az alibi, és direkt csinálta az egészet?Dühöngés, testi sértés, bujtogatás stb. – Axl Rose

A Guns n’ Roses frontembere került már összetűzésbe a törvénnyel dalszövege miatt és azért is, mert megharapott valakit, de ha jobban belegondolunk, nem kell bűncselekményt elkövetnie ahhoz, hogy felháborítsa az embereket – elég, ha szokásához híven késik a színpadról három-négy órát. Élete főműve azonban így is az az 1991-es incidens, melynek során a pódiumról a közönségbe ugorva nekiment egy kamerázó rajongójának, majd provokálgatta egy kicsit a biztonságiakat is, végül pedig odavágta a mikrofonját, és levonult, amit követően a publikum 200 ezer dollárnyi kárt okozott a koncertet befogadó arénában. Kapott is érte két év felfüggesztettet meg 50 000 dollár pénzbüntetést, sőt St. Louisból egész életére kitiltották.

Közszeméremsértés és műemlékgyalázás – Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne életének szinte minden napján elkövetett valami hülyeséget, de a rendőrség mellékszereplésével zajló ügyei közül a legnevetségesebb mindenképpen az, amikor 1982-ben levizelte San Antonióban az Alamo erődöt, ami a nem éppen liberális szemléletű Texas állam legszentebb emlékműve. Ha pedig ez nem lenne elég, hozzátesszük: az egész műveletet hullarészegen, egy zöld női köntösben követte el. Persze ahogy az már nála lenni szokott, rossz szándék egyáltalán nem volt benne – az épület mibenlétéről gőze sem volt, a toalettje pedig azért volt ilyen különleges, mert a felesége azzal próbálta megóvni a hasonló incidensektől, hogy eldugta a ruháit, míg ő részegen aludt, így amikor felébredt, a jó Ozzy nem talált mást, amit felkaphatott volna. Hi-he-tet-len.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés