free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Perlik a Chanel-t egy ujjra szorult gyűrű miatt

Borsa         Címkék: chanel, divat, gyűrű, kirakat 2 hozzászólás

Egy New York-i nő beperelte a Chanel-t, mert nem tudott megszabadulni szégyenérzetétől. Az ujjára rászorult ugyanis egy 10 000 dollárt érő gyűrű.

Mindenkivel előfordult már, hogy egy gyűrű rászorult az ujjára és hiába húzta, forgatta, csak nem akart lejönni, csak nem egy Chanel üzletben. Rosy Mizrachi Gindi a Chanel manhattani boltjában egy 10 000 dollár értékű gyűrűt próbált fel, ami minden igyekezete ellenére nem akart lejönni az ujjáról. Végül az eladók kénytelenek voltak hívni a mentőket, majd a sürgősségin 3 órás "küzdelem" után sikerült megszabadítani a hölgyet az ékszertől, szerencsére anélkül, hogy annak bármi baja esett volna. Persze az üzlet biztonsági őre mindvégig a nyomában volt, nehogy a gyűrű véletlenül eltűnjön.Amikor már mindenki azt hitte, hogy végre elfelejthetik ezt a kínos incidenst, Miss Gindi úgy döntött, ő nem képes ilyen könnyedén maga mögött hagyni a megaláztatását, ezért beperelte a Chanel-t. Az egyetlen reménye a per megnyerésére, ha kiderülne, hogy az őt kiszolgáló eladó rossz méretet kínált fel neki próbára.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés