free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Coco Chanel utálta a nőket

Borsa         Címkék: chanel, kirakat, lagerfeld, legenda, tévedés 2 hozzászólás

Karl Lagerfeld úgy véli, Coco Chanelnek is volt legalább két jelentős tévedése. Az emberek pedig általában többet hisznek róla, mint ami valójában volt.

Karl Lagerfeld saját bevallása szerint nagy rajongója Coco Chanelnek, ám úgy véli, hogy a legendás tervezőnő is követett el hibákat. “"Coco sokat tett, de nem annyit, mint amit az emberek hisznek, vagy akár amit ő maga is hitt a karrierje vége felé" - jegyezte meg Lagerfeld az International Herald Tribune konferenciáján. A tervező szerint Coco Chanel legnagyobb melléfogása az volt, mikor - 86 éves korában - kijelentette, hogy sohasem találkozott még olyan férfival, akinek tetszene egy miniszoknyás nő. A második nagy tévedése pedig az, hogy a farmert borzasztó holminak tartotta.Lagerfeldnek volt alkalma beszélgetni olyan emberekkel, akik még személyesen is ismerték a néhai tervezőnőt. A tőlük hallott történtek alapján arra a következtetésre jutott, hogy Coco a közhiedelemmel ellentétben egyáltalán nem volt feminista, mi több: utálta a nőket.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés