free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Charlize Theron cipőt tervezett és jótékonykodott

Borsa         Címkék: afrika, charlizetheron, cipő, filmsztár, jótékonyság 10 hozzászólás

Charlize Theron saját maga tervezte cipőt osztogatott Dél-Afrikában a rászorulóknak. A szerencsésebb helyzetben lévők megvásárolhatják a lábbelit.

Charlize Theron cipőt tervezett, méghozzá jótékonysági célból. A környezetbarát, unisex félcipőt egy majomkenyérfát ábrázoló minta díszíti és az amerikai TOMS Shoes dobta piacra. A limitált szériás modellt 54 dollárért árulják, a bevételekből pedig a színésznő Africa Outreach projektjét támogatják. Ezen felül a cipőkből 10 000 darabot szétosztanak a dél-afrikai, rászoruló gyerekek között.

www.itusozluk.com, http://teenvogue.com

"Felvillanyozó volt a TOMS Shoes-zal együttműködni. Izgalmas volt együtt, ilyen vagány és kreatív módon felhívni a figyelmet a dél-afrikai ifjúság szükségleteire" - mondta Theron. Decemberben a filmsztár maga is Afrikába utazott és személyesen vett részt a cipőosztó akcióban. A Charlize Theron Africa Outreach projekt egyébként a Dél-Afrikában élő fiatalok egészségügyi, oktatási és szociális helyzetét igyekszik javítani.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés