free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cher lánya hivatalosan is férfi lett

Borsa         Címkék: chazbono, cher, homoszexuális, leszbikus, nemváltoztatás 0 hozzászólás

Az egykor nőként élő Chaz Bono, Cher lányként született gyermeke most már hivatalosan is férfi lett. Azt reméli, hogy ennek hatására a világ toleránsabb lesz.

Egy nemváltoztató műtéthez nemcsak nagyon sok pénzre, hanem rengeteg kitartásra is szükség van, főleg, ha világhírű szülők gyerekéről van szó, aki nem kerülheti el a nyilvánosságot. Nemrég a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság is bejegyezte, hogy az a személy, aki Chastity Bonóként született, ezentúl Chaz Bono nevet viseli és férfi a tavaly megkezdett hormonkezelés és a nemváltoztató műtétsorozatnak köszönhetően.

Cher és Sonny Bono lánya, Chastity sokáig egy imádni való szőke kislányként élt az emberek emlékezetében, ezért is sokkolta az embereket, amikor a kilencvenes években egy bulvárlap közzé tette, hogy az énekesnő lánya leszbikus. Chaz egyébként már 18 évesen bevallotta a családjának, hogy homoszexuális, amire Cher több napos dühöngéssel reagált, majd végül elfogadta a helyzetet.

Később Chaz könyvet is írt a coming outról, és melegjogi aktivista lett. "Gyerekként mindig is éreztem, hogy más vagyok. Zavarba ejtett, hogy a velem egykorú lányokat leköti, mi a legújabb divat, és hogy ki a leghelyesebb fiú az osztályban. 13 éves koromban jöttem rá, hogy azért különbözöm a többiektől, mert meleg vagyok" - írta az önéletrajzi elemeket is tartalmazó könyvben.

www.serbia.com
Chaz Bono

Azt, hogy nemet változtat, két évvel ezelőtt, 39 évesen hozta nyilvánosságra. "Nem az határozza meg a nemi hovatartozásod, hogy mi van a lábad között, hanem az, hogy minek érzed magad" - mondta akkor az Entertainment Tonight című talkshow-ban. Cher családjának szóvivője a műtétsorozat megkezdése előtt azt nyilatkozta, hogy Chaz nagyon büszke a döntésére, és azt reméli, hogy ezzel sokat segít majd azoknak, akik hasonló műtétre vállalkoznak.

Az aktivista állítólag máris egy olyan dokumentumfilmen dolgozik, amely férfivá válásának folyamatát mutatja be.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés