free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cher lánya hivatalosan is férfi lett

Borsa         Címkék: chazbono, cher, homoszexuális, leszbikus, nemváltoztatás 0 hozzászólás

Az egykor nőként élő Chaz Bono, Cher lányként született gyermeke most már hivatalosan is férfi lett. Azt reméli, hogy ennek hatására a világ toleránsabb lesz.

Egy nemváltoztató műtéthez nemcsak nagyon sok pénzre, hanem rengeteg kitartásra is szükség van, főleg, ha világhírű szülők gyerekéről van szó, aki nem kerülheti el a nyilvánosságot. Nemrég a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság is bejegyezte, hogy az a személy, aki Chastity Bonóként született, ezentúl Chaz Bono nevet viseli és férfi a tavaly megkezdett hormonkezelés és a nemváltoztató műtétsorozatnak köszönhetően.

Cher és Sonny Bono lánya, Chastity sokáig egy imádni való szőke kislányként élt az emberek emlékezetében, ezért is sokkolta az embereket, amikor a kilencvenes években egy bulvárlap közzé tette, hogy az énekesnő lánya leszbikus. Chaz egyébként már 18 évesen bevallotta a családjának, hogy homoszexuális, amire Cher több napos dühöngéssel reagált, majd végül elfogadta a helyzetet.

Később Chaz könyvet is írt a coming outról, és melegjogi aktivista lett. "Gyerekként mindig is éreztem, hogy más vagyok. Zavarba ejtett, hogy a velem egykorú lányokat leköti, mi a legújabb divat, és hogy ki a leghelyesebb fiú az osztályban. 13 éves koromban jöttem rá, hogy azért különbözöm a többiektől, mert meleg vagyok" - írta az önéletrajzi elemeket is tartalmazó könyvben.

www.serbia.com
Chaz Bono

Azt, hogy nemet változtat, két évvel ezelőtt, 39 évesen hozta nyilvánosságra. "Nem az határozza meg a nemi hovatartozásod, hogy mi van a lábad között, hanem az, hogy minek érzed magad" - mondta akkor az Entertainment Tonight című talkshow-ban. Cher családjának szóvivője a műtétsorozat megkezdése előtt azt nyilatkozta, hogy Chaz nagyon büszke a döntésére, és azt reméli, hogy ezzel sokat segít majd azoknak, akik hasonló műtétre vállalkoznak.

Az aktivista állítólag máris egy olyan dokumentumfilmen dolgozik, amely férfivá válásának folyamatát mutatja be.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés