free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 nő, aki gyanúsan nem öregszik

Borsa         Címkék: cher, lista, nők, púder, sophialoren 15 hozzászólás

A hatvanon már túl vannak, sőt akad, aki a nyolcvanhoz is közel jár, de minimum egy tízest bármelyikük letagadhat. Sztárok, akik sikerrel harcolnak az idővel.

Ha szépen öregedő sztárokról van szó, akkor az etalon Judy Dench, aki pontosan annyi idősnek tűnik, amennyi, mégis jól néz ki. Vannak azonban olyan képviselői is a celebek kora előtti celebvilágnak, akiken egyszerűen nem fog az idő, és bár néhány injekció valószínűleg mindegyiküknél befigyel, némelyikük kifejezetten klasszul csinálja a dolgot. Összeállításunkban jó és kifejezetten lenyűgöző példák is felvonulnak.

Cher (64)

Az egyik legnagyobb ellenálló az egész mezőnyből: nála nyilván nem egyszerűen arról van szó, hogy nem öregszik, hanem arról, hogy nagyon nem akar öregedni. Ennek megfelelően elég jó barátja a botoxnak, és nagyon szeret alulöltözni is: Burlesque című új filmjük bemutatóján például a lábától a melléig mindent jobban kipakolt, mint a nála röpke 35 évvel fiatalabb Christina Aguilera, az MTV VMA idei díjátadóján pedig magára kapta az If I Could Turn Back Time című klipjében viselt, semmit sem takaró ruháját is. Kár, hogy ilyen olcsón adja magát, mert amúgy annyira fitt, hogy ha egy kicsit több méltóság lenne benne, csak elismeréssel lehetne adózni előtte. Azért persze így sem rossz.

Susan Sarandon (64)

A tisztességben megöregedő nő ideáltípusa. A járomcsontjai környékén mondjuk neki is olyan az arca, mintha pingponglabdákat ültettek volna a bőre alá, de hát ezen már nagyon nem lepődik meg az ember, amúgy pedig ugyanolyan szolidan és diszkréten vonzó nő, mint volt, és tulajdonképpen ez is konzerválja, mert amúgy nem akar sokkal fiatalabbnak tűnni a koránál. Persze az is igaz, hogy miközben jószolgálati nagykövet, elkötelezett pacifista és hatalmas pingpongrajongó, éjszakánként állítólag mindenféle fiatal fickókkal partizik ahelyett, hogy mondjuk unokázna, a hátán lévő tetoválás pedig Harrison Ford fülbevalójának női megfelelője. Ennek ellenére mi bírjuk.

Olivia Newton-John (62)

A két előző nő keverékeként írható le: tisztességen öregedik, ahogyan Susan Sarandon is, viszont sokkal fiatalabbnak tűnik a koránál, akárcsak Cher. Ez főleg annak fényében szép teljesítmény, ha megnézzük, hogyan is fest ma egykori Grease-beli partnere, John Travolta, mert ketten együtt nem éppen azt bizonyítják, hogy a férfinemnek sokkal jobban áll az öregedés, mint a nőknek. Ha pedig mindehhez még hozzávesszük azt is, hogy átesett egy mellrákon, és azóta a betegség elleni küzdelem egyik élharcosa, akkor pláne azt kell mondanunk: nem semmi csaj. Vagyis néni.

Tina Turner (72)

Egy szó van rá: ész-bon-tó. A kinézetéről is sokat regélhetnénk, mert rejtély, hogy mitől ugyanolyanok a lábai, mint 45 éve, de nem is ez az igazán durva, hanem az, hogy úgy egyébként milyen formában van. Leírni nagyon nem is lehet, úgyhogy inkább küldünk egy tavalyi koncertvideót, amiben a felvétel idején 71 éves énekesnő tűsarkúban futkározik fel-alá, aztán egy daru 20 méter magasan lévő kosarából kihajolva hergeli a népet, majd egy keskeny rámpán riszálja magát, és közben úgy énekel, hogy abba már önmagában is beleremeg az ember. Ja, és senki ne jöjjön azzal, hogy "könnyű neki, sztár volt egész életében", mert egy olyan nőről beszélünk, aki 38 évesen úgy hagyta ott a rendszeresen erőszakoskodó férjét, hogy 36 cent volt a zsebében.
 
Sophia Loren (76)

A korelnök ugyan az elmúlt pár évben hirtelen nagyon megöregedett, és a dekoltázsát sem kellene már annyira kirámolnia, amennyire szokása, de ettől még mindig nagyon igyekszik tartani magát, és azért nem is teljesen eredménytelenül. Azt pedig senki nem felejtheti el, hogy valószínűleg a világ összes férfija olyan formában szeretné látni a feleségét 61 éves korában, amilyenben Sophia Loren volt 1995-ben a Még zöldebb a szomszéd nője című filmben. Innentől pedig az, hogy 76 évesen még mindig nem komplett múmia, már csak apró extra.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés