free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ricci fekete ruhában mutogat, de el is takarja

Borsa         Címkék: , christinaricci, kirakat, kishír 0 hozzászólás

Christina Ricci tényleg az Adams Family tagja, elég csak ezt a hollófekete szettet tekinteni, amelyek kiemelik a szépségét is. Ez a ruha viszont, mintha elcsúszott volna.

Első ránézésre ez a ruha, amelyben Ricci kisasszony megjelent egy rangos eseményen, tökéletes. Viszont, ha jobban szemügyre vesszük, észre kell vennünk, hogy hiába pakolta stylist a színésznőre a fekete anyagok tömkelegét, nem találta el a harmóniát. Sehol egy összeillő textil, valami kilóg, nincs összhang, nyilván nem is jó érzést kiváltó viselet ez. Olyan érzetünk lehet, mintha egy modern stólaként funkcionáló mellvértet húzott volna magára. Csipke, rojtok, muszlin, csillogó díszítések, az egész egy nagy káosz. Vagy nektek tetszik ez a hektikus anyagválasztás? Szerintünk ez a ruha, önmagában nagyon mutatós, a "mellvédő" nélkül természetesen. Ha egy diszkrét fekete melltartóval, egyszerűen magára vette volna ezt a díszes fekete koktélruhát, akkor most arról cikkeznénk, hogy nahát, micsoda díszítések, és milyen szolid, mégis szexi az anyaga a ruhának, de nem, erről szó sincs, sajnos. A mell alsó vonalát kivillanni engedő kiegészítő, pont arra darabra vonja a figyelmet, ebből a kombinációból, ami a legzavaróbb: keményített, merev szövetre és formára, ami a lágy esésű aljhoz és a már-már láthatatlan anyaghoz, ami alatta van, cseppet sem illik. 

Christina Ricci! Eddig olyan jól ment, ne akarj a legrosszabbul öltözött celebek közé tartozni. Tessék stylistot cserélni! 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés