free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk cicanadrágban, magas sarkúban

Borsa         Címkék: cicanadrág, divat, ilyenekvagyunk, magassarkú, utcánláttuk 35 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


A két leányzó közül mi most a cicanacisat dicsérjük, első körben leginkább azért, mert nagyon előnyös és nagyon dögös ruhákat kapott magára aznap. A fodros ujjú, gombos ruhára egyetlen rossz szavunk sincs, csinos és nőies, igazi szemrevaló holmi. A hozzá választott fekete cicanadrág vagy leggings egyszerű, de jó döntés volt, a szerelést pedig a nyitott orrú, pöttyös kis magas sarkú koronázza meg, ami más körítés mellett talán bénácska is lehetne, ehhez a garnitúrához viszont bátor, lendületes, és kicsit megtöri a szigorú feketék egyhangúságát.Ne tessék egyből hőbörögni, nem a túlsúly van a célkeresztben - a másik oldalon dicsért alany sem a piszkafalányok mezőnyében játszik. Ebben az összeállításban az előnytelen választásokon van a hangsúly, olyannyira, hogy mindent sikerült kihangsúlyozni, sőt erőteljesen kiemelni, amit nem kellett volna. A leggings a rövidke kockás inggel alapból fekete pont, de egy ilyen párost nem rontunk tovább azzal, hogy egészen rövid aljú dzsekit kapunk fel hozzá, mert optikailag nem tesz jót, és torzítja a testarányokat. Nem az önkritikát hiányoljuk, hanem a jó ízlést, elsősorban.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés