free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cindy Crawford gyerekeivel szerepel legújabb reklámfilmjében

Borsa         Címkék: cindycrawford, film, kultúrtripp 0 hozzászólás

Cindy Crawford gyerekei nem engedték, hogy gyerekszínészek játsszák el őket anyjuk reklámfilmjében. Inkább beugrottak ők maguk.

A Propel Zero üdítőital-gyártó legújabb reklámfilmjéhez Cindy Crawford-ot szerződtette, aki a sztori szerint az egyik jelenetben gyerekeivel tornázik és játszik, amire természetesen a készítők gyerekszínészeket akartak szerződtetni.  A forgatás előtti napon Cindy 11 éves fia és 9 éves kislánya meghallotta, amint szüleik arról beszéltek, hogy anyukájuknak két "új" gyereke lesz, amit persze azonnal megvétóztak: "Nem akartuk, hogy anyunak ál-gyerekei legyenek!" - nyilatkozták.Cindy eleinte nem akarta bevonni a kicsiket a forgatásba, hiszen ez egy olyan elkötelezettséget jelent, ami alól nem lehet kibújni, ha épp elunják magukat vagy elfáradnak. Végül mégis beadta a derekát, így a reklámban Cindy férjével, Rande Gerberrel és gyerekeikkel együtt tűnik fel, akik saját bőrükön is megtapasztalhatták, mit csinál anyukájuk, amikor dolgozik.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés