free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cindy Crawford gyerekeivel szerepel legújabb reklámfilmjében

Borsa         Címkék: cindycrawford, film, kultúrtripp 0 hozzászólás

Cindy Crawford gyerekei nem engedték, hogy gyerekszínészek játsszák el őket anyjuk reklámfilmjében. Inkább beugrottak ők maguk.

A Propel Zero üdítőital-gyártó legújabb reklámfilmjéhez Cindy Crawford-ot szerződtette, aki a sztori szerint az egyik jelenetben gyerekeivel tornázik és játszik, amire természetesen a készítők gyerekszínészeket akartak szerződtetni.  A forgatás előtti napon Cindy 11 éves fia és 9 éves kislánya meghallotta, amint szüleik arról beszéltek, hogy anyukájuknak két "új" gyereke lesz, amit persze azonnal megvétóztak: "Nem akartuk, hogy anyunak ál-gyerekei legyenek!" - nyilatkozták.Cindy eleinte nem akarta bevonni a kicsiket a forgatásba, hiszen ez egy olyan elkötelezettséget jelent, ami alól nem lehet kibújni, ha épp elunják magukat vagy elfáradnak. Végül mégis beadta a derekát, így a reklámban Cindy férjével, Rande Gerberrel és gyerekeikkel együtt tűnik fel, akik saját bőrükön is megtapasztalhatták, mit csinál anyukájuk, amikor dolgozik.


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés