free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk színes cipőben

Borsa         Címkék: cipő, divat, igen, színes, utcánláttuk 23 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Elsőre mi is kicsit sokáig nézegettük, mustrálgattuk, de aztán végképp meggyőzött. Jól kijönnek a kontrasztok, a sok hideg szín, a kékek, sötétzöldek után nagyon meghökkentő ez a pár piros cipellő, de egyúttal meg is koronázza az egész összeállítást. A kabát jó, talán egy kicsit szűkebb derékkal jobban szerettük volna, a bőszárú sötétkék naci szépen rákacsint a sálra, egyszóval bátor cucc, üdvözölni tudjuk csak.Okés, van egy égőpiros nadrág egy színben hozzá passzoló brifkóval, de kábé ennyi. Az óriási, szürke pufidzseki rémes, a fekete nejlonharisnyához a citromsárga kis topán pedig csúnya, végzetes baklövés - ilyesmit egyszerűen nem szabad, nem és nem. A sálat a tisztesség kedvéért már meg sem említjük, mintha nem látnánk. Szóval nincs pardon, a csaj jó, a többit sürgősen felejtsük el. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés