free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Akik 2009-ben elbúcsúztak a kifutótól

Borsa         Címkék: 2009, cindycrawford, claudiaschiffer, modell, munka 0 hozzászólás

A kilencvenes évek három ikonikus modelljének karrierje fordulóponthoz ért az idén. A kifutónak búcsút mondanak, a szakmának még nem.

"Jövőre huszonöt éve leszek a modellpályán. Divatbemutatók tekintetében már nem úgy látom magam, hogy meg akarjak csinálni minden showt, mindenütt. Nő vagyok, és egy nap anya akarok lenni" - nyilatkozta még tavasszal Naomi Campbell, s ezzel a kilencvenes évek legendás szupermodell-triumvirátusából ő volt az első, aki jelezte, hogy a kifutóktól a jövőben inkább távol maradna. A teljes visszavonulásáról szóló pletykákat azonban cáfolta.

Kor- és pályatársnője, Claudia Schiffer őszig várt a bejelentéssel: visszavonul a kifutói modellkedéstől. "Ülhetek oldalt, nézegethetem a szetteket, és minden részletet megfigyelhetek, ami illik hozzám. Ez nagyon élvezetes. Szeretem ezt  nézőpontot" - mondta, ám fontosnak tartotta megjegyezni azt is: a modellkedés többi területéről egyelőre nem szándékozik visszavonulni.

www.wallpaperez.info

Néhány nappal később aztán a harmadik grácia, Cindy is közölte, hogy a jövőben felhagy a kifutói modellkedéssel, ugyanis, bár békében van a saját testével és az öregedéssel is, mégis elbizonytalanodik, ha a kifutón huszonéves kollegináival kell állnia az összehasonlítást. Naomihoz és Claudiához hasonlóan azonban Cindy sem hagy fel teljesen a modellkedéssel, fotózásokat ezután is vállal majd, különösen, hogy szerinte bizonyos munkákat az ő korában a lehető legszórakoztatóbb megcsinálni. "Egy borotvahabbal teli gyerekmedencében feküdni sokkal viccesebb 43 évesen. Arra gondolok: istenkém, nem hiszem el, hogy még mindig ezt csinálom!"LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés