free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nap pasija: Colin Farrell

Borsa         Címkék: címlap, colinfarrell, pasi 1 hozzászólás

Focista akart lenni, de rájött, milyen sokat kell edzenie ahhoz, hogy eredményes legyen, ezért más pályát választott. Így lett színész a mai nap pasija.

Colin James Farrell az írországi Castleknockban született 1976. május 31-én. Édesapja, Eamon Farrell visszavonult profi futballista volt, így nem meglepő, hogy Colin eleinte focista akart lenni, de amikor rájött, milyen sokat és milyen keményen kell edzenie, úgy döntött, más pályát választ.Ahogy kamaszodott, már nemcsak a filmsztárok iránt rajongott, hanem a helybeli lányokért is. Sokat ivott, kábítószerezett is, és egy alkalommal le is tartóztatták. Amikor az egyik szerzetestanár szóvá tette a viselkedését, Colin a falhoz lökte tanárát, minek következtében 17 éves korában kicsapták az iskolából. Sok munkával próbálkozott, majd végül beállt egy utazó táncegyüttes tagjai közé, de hamar rájött, hogy ez nem megy, és 1996-ban beiratkozott a dublini Gaiety School of Drama-ra. Hamarosan ebből is elege lett, mert belefáradt abba, hogy folyton kritizálták független személyisége miatt.

Számos amerikai kasszasikert produkáló filmben főszerepet játszott, többek között a Miami Vice-ban, a A fülkében, a S.W.A.T. – Az elit kommandó című mozifilmekben. Feltűnést keltett a 2008-ban bemutatott Erőszakik című filmben, amely az első olyan főszerepe, amelyet a kritika is maradéktalanul értékelt. (forrás: Wikipédia)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés