free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 bűnrossz csajozós duma

Borsa         Címkék: duma, lista, púder 6 hozzászólás

Nehéz elhinni, de az alábbi szövegeket mind valódi nők hallották valódi férfiaktól. És azért hangzottak el, hogy a csajok elaléljanak tőlük. Nonszensz.

Kemény meló minden helyzetben frappánsnak lenni, és nyilván még nehezebb egy férfinak akkor kivágni a rezet, amikor egy idegen csajhoz próbál közeledni. Mégis van, akinek egész jól megy, úgyhogy így, viszonyítási alap birtokában különösen kínos tud lenni, ha valakinek nem sikerül. Ezt alátámasztandó igazán rossz csajozós dumákat gyűjtöttünk – és elemezzük is őket, majd választ is adunk mindegyikre.

A bamba

A szöveg (jobb lábán felhajtott szárú hosszúnadrágot viselő csajhoz): "Biciklivel jöttél?"
A kórkép: Krónikus fantáziátlanság. Igazi klasszikus amúgy a duma, számtalan alternatív verziója ismeretes (fröccsözőnek: "Szereted a fröccsöt?", koncerten: "A koncertre jöttél?", stb.), és nem is csak csajozásnál szokás élni vele - bizonyára mindenkitől kérdeztek már olyanokat, hogy "Megjöttél?", "Alszol?", satöbbi. Ismerkedésnél viszont sokkal kínosabb bedobni, mert aki rögtön elárulja, hogy milyen ötlettelen, annak azt valószínűleg esélye sem lesz már megkérdezni, hogy "Alszol?" Akinek annyira sem futja, hogy csavarjon egyet a témán, és azt kérdezze mondjuk, hogy "Szín alapján választottad a biciklidet?" vagy azt, hogy "Ütöttek már le U-lakattal?", az inkább játsszon a szemkontaktusra és vigyorogjon.
Az adekvát válasz: "Nem." (Esetleg "Nem, b…meg.")

A bunkó

A szöveg: "Szevasz, cicus! Van gazdád?"
A kórkép: Az elkövető meg van róla győződve, hogy a nők a bunkó férfiakat szeretik, továbbá arról is, hogy briliáns a humora. Esetleg csak arról van meggyőződve, hogy briliáns a humora, és tényleg egy büdös bunkó. Külön izgalmassá teszi a dolgot, hogy ha valami hasonló bunkóság a felelet, valószínűleg még azt is gondolja majd, hogy jól csinálja. Ha pedig nem furkózik a válaszadó, nos – akkor is azt hiszi, hogy sínen van. Persze ha valaki tényleg a bunkókat szereti, vagy netán titkon mindig is nosztalgiát érzett az általános iskola korai évei iránt, amikor a fiúk „a lányok mind hülyék” kijelentésekkel, illetve hajhúzással udvaroltak, ez akár még szimpatikus is lehet.
Az adekvát válasz: Biciklivel menni, és megfenyegetni, hogy kap egyet az U-lakattal.

A nyakatekert

A szöveg: "Van egy ötvenesed? Telefonálni kéne." (megkapja) "Akkor megmondanád a számod is? Merthogy téged akarlak hívni."
A kórkép: Lehet, hogy maga a duma a telefonfülkékkel együtt kiveszőben van, de ha igaza volt Einsteinnek, és az univerzum mellett az emberi hülyeség is végtelen, akkor maga a taktika fennmarad, csak más "poén" formájában valósul majd meg (persze ha tényleg végtelen az emberi hülyeség, marad a duma is, mert miért ne. Mindegy). Saját humorával kapcsolatban az elkövető ugyanazt gondolja, mint az előző típus, csak épp nem bunkó, hanem agyafúrt próbál lenni – és az ő esetében nincs B verzió, miszerint valóban agyafúrt. Mentségére legyen mondva, hogy legalább ártalmatlan – negatívum, hogy aki egy ilyen támadást felépít, annak nyilván nem csak rossz pillanata van éppen.
Az adekvát válasz: csengő kacaj.

A gyermeteg

A szöveg: "Hát te meg hogyhogy egyedül vagy?"
A kórkép: Tán a mindenkiben ott élő ötéves bújik elő ilyenkor a férfiból – ezt támasztja alá az is, hogy néha a miért-korszak is megelevenedik egy hasonló kaliberű kérdés formájában: "Miért vagy ilyen szomorú?" Kár, hogy nem a homokozóban vagyunk. Persze az is lehet, hogy ezek afféle széplelkek pörsenései – csak az a baj, hogy akkor sem lehet többre értékelni őket egy kamaszversnél, ha ezt is beleszámoljuk. Pedig a feladó nyilván nem azt szeretné, hogy megpaskolják a fejét. (Az előző, "agyafúrt" verzióval kombinálva egyébként ez a vonal a következő szövegben manifesztálódik: "Ha én ilyen jól néznék ki, egész nap magamat bámulnám a tükörben".)
Az adekvát válasz: "Én sem értem. Keresek is magamnak valakit. Szia."

A filmes

A szöveg: "Nem találkoztunk mi már valahol?"
A kórkép: Még mielőtt valaki szemrehányást tenne: nem nekünk ciki szerepeltetni ezt az elcsépelt filmes dumát. Azok égnek, akik élnek vele. Merthogy vannak ám ilyenek, nem is kevesen. Hogy mi járhat a fejükben, az izgalmas kérdés, szerintünk két verzió lehetséges: a) tényleg teljesen hülyének nézik a kiszemelt csajokat, vagy b) azt hiszik, hogy ez egy olyan poén, amin össze lehet kacsintani ("szar duma, ééérted, ugye milyen jó fej vagyok?"). Hát, mit lehet erre mondani: kapjon szerepet a Szex és New York harmadik részében, aki ilyen szöveggel akar csajozni.
Az adekvát válasz: "És milyen szép időnk van!"LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés