free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 hely, ahol a férfiak szeretnek csajozni

Brabham         Címkék: csajok, csajozás, kultúrtripp, párkapcsolat 1 hozzászólás

A legkézenfekvőbbtől a legabszurdabbig íme öt hely, ahol a pasik szeretnek nézelődni. És esetleg rá is repülnek a prédára.

A klasszikus recept nyilván úgy kezdődik, hogy menj el egy szórakozóhelyre. De vajon tényleg ez a csajozás legjobb módja a férfiak szerint? Természetesen van, aki igennel válaszol – neki nyilván ez jött be. Messze nem ért egyet azonban mindenki. Lássuk, hogy a többiek hol szeretnek ismerkedni.

Munkahely

A szlogen persze az, hogy házinyúlra nem lövünk, de aztán csak elsül a puska – elsőként általában éppen annál, aki ezt a népi bölcsességet fennen hangoztatja. Hogy sikeres stratégia-e a melóban való kapcsolatkeresés, abba ne menjünk bele, ahogy abba se nagyon, hogy utána hogyan kell kommunikálni a kialakult helyzetet: maradjunk annyiban, hogy a férfiaknak bárhol el tud borulni az agya, ahol nőt látnak, és mivel kapitalista társadalomban élünk, a férfiak és a nők a munkahelyükön vannak a legtöbbet összezárva egymással, úgyhogy a dolgozó az egyik legnépszerűbb hely a csajozásra. Ismerünk olyat is, aki kis túlzással már egy egész nagyvállalatot végiglőtt (de legalábbis minden emeletről van trófeája), ennek ellenére továbbra sem csügged. És higgye el mindenki: nem sportból csinálja, csak egyetlen egyszer szeretne belenyúlni a jóba.

Könyvtár

Mondhatnánk, hogy az előbbi verzió junior – vagy legalábbis felsőoktatásra optimalizált – változata, de ma már majdnem mindenki 30 éves koráig jár egyetemre, úgyhogy itt a helye. A könyvtár természetesen annál jobb, minél nagyobb – a legjobb a legnagyobb. Előnye egyfelől az, hogy a jelenlét eleve valamiféle érzékeny és intelligens karaktert ad az embernek, másfelől meg az, hogy aki nem csak a katalógust nézi, annak nemétől függetlenül el kell ismernie: baromi erős a felhozatal nőkből (a "húspiac" kifejezés csak illendőségből lett kitörölve ebből a mondatból). Sőt olyannyira erős, hogy férfiként szinte lehetetlen a könyvekkel foglalkozni. Elég viszont két mondat Yeatsről vagy a szillogizmusokról, és máris el lehet indulni a kávézóba, ami akár egy pótvizsgát is megér. Vagy ötöt.

Éjszakai busz

A könyvtárhoz hasonlóan szintén van egyfajta varázsa a környezetnek, csak éppen ellentétes előjelű: nem a kifinomult intelligencia, hanem a kábult bugyutaság uralja a légkört a járatokon. Ez is ugyanolyan jó dobbantó viszont az ismerkedéshez, és hát a közös téma is adott, arról pedig ne is beszéljünk, hogy milyen könnyű mindenféle mesterkedés nélkül egymás mellé kerülni. Mióta pedig a járatok 70 megálló érintésével átszelik egész Budapestet, még idő is van kibontakozni, ha elég sokáig tart az út, sőt ugyanebből eredően meglehetősen nagy a fluktuáció is, úgyhogy bármelyik megállóban felszállhat a boldog jövő záloga. Van, aki kifejezetten emiatt mellőzi a taxit, ami azért a jegyárak ismeretében nem semmi.

A park

Persze nem csak úgy magában, hanem kutyasétáltatás vagy futás közben. Ezek gyakran nem is apropók, hanem egyenesen ürügyek a csajozásra, habár ez persze hosszútávon nem túl kifizetődő stratégia, mert amikor kiderül, hogy a kutya csak kölcsönbe volt, és amúgy nem is olyan nagy állatbarát a csávó, vagy hogy nem lehet vele minden reggel hatkor kimenni kocogni, mert még másnapos, az ciki. De ki gondol erre, amikor kedves „gazdik” vagy épp daliás sportemberek és áramvonalas fitnesz-csajok találkoznak, és jóformán azt sem tudják eldönteni, hogy az eb, a másik fél, a saját kutyájuk, vagy önmaguk tetszik nekik jobban? Hát senki. A park mellett szól még ezen kívül, hogy mind közül a legharmonikusabb környezet (jó, a könyvtárral holtversenyben van, de a telehányt éjszakait és a melóhelyet mindenképp üti), és hogy itt is hosszú idő áll rendelkezésre. Ráadásul kevesebb az elszalasztott lehetőség is, mert többnyire mindenki visszajár.

Felvonulás, tüntetés

Nem viccelünk. Menet a békéért, elég volt az állatkínzásból, egyesült golyósdezodor-használók az ózonlyuk ellen, "Mondj nemet a kerozinra – demonstratív nyaralás biciklivel a spanyol tengerparton", a cél egyre megy. A lényeg, hogy az elvek összekovácsolnak. Jó, nyilván nem ez a legfrekventáltabb csajozási helyszín, de egyszerűen nem lehetett kihagyni, mert a férfilélek és a férfiagy működésére igen jól rávilágít, hogy volt, aki ezt mondta. És különben is, a nudista strandot így sem szerepeltettük, pedig volt olyan, is, aki azt dobta be, mondván: egyértelműen az a legjobb, mert ott mindenki nyílt lapokkal játszik.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés