free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hagyományok újrahasznosítása a Vam Design-ban

Borsa         Címkék: család, gyerek, programajánló, újrahasznosítás, vamdesigncenter 0 hozzászólás

A hagyományok újrahasznosításának szellemében, december 13-án családi napot rendeznek a VAM Design Centerben. Nem csak gyerekprogramok lesznek.

December 13-án, a hagyományok újrahasznosításának szellemében zöld családi nap kerül megrendezésre a VAM Design Centerben, amelynek lényege az elveszettnek hitt értékeink újrafelfedezése lesz. A szervezők szerint nagy fontosságot kell helyezni arra, hogy az utánunk jövő generáció egy tisztább, élhetőbb környezetet örököljön tőlünk, azonban nem csupán a fizikai újrahasznosítás válik egyre inkább szükségessé, hanem a szellemi, kulturális megújulás is.

A rendezvény keretén belül a gyermekek hagyományos mesterségekkel ismerkedhetnek meg (gyöngyfűzés, gyékény angyalka készítés stb) a kialakított műhelyekben, meséket hallgathatnak, játszhatnak. A nap egyik fénypontja a gyermekeknek rendezett, a Kárpát-medence különböző településeiről érkezett, újrahasznosított anyagokból készült meseruhákból összeállított divatbemutató lesz, illetve 14 órai kezdettel fellép az Alma zenekar. A koncert alatt minden gyerkőc egy szép piros almát kap majd.Az Újrahasznosított mesék néven futó gyerek-divatbemutatón kívül Orbán Ferenc hegedűművész is fellép majd Mozsikácska nevezetű előadásával. A programot a Hulladékból termék című kiállítás megnyitója színesíti, a felnőttek pedig egy kerekasztal-beszélgetésen vehetnek részt, amely Hagyomány - Újrahasznosítás néven kerül majd megrendezésre.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés