free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Csíkos szetteket mutatunk

Borsa, stylist: Matliák Eszter         Címkék: csíkos, divat, kirakat 13 hozzászólás

Szeretjük a csíkosat, és idén nem is panaszkodhatunk: mindenféle színben és ruhadarabon visszaköszön. Öt szettben mutatjuk meg, mi hogyan viseljük.

Mindenféle csíkos ruhát vettünk magunkhoz és különböző stílusú szettekben mutatjuk most meg azokat. Szoknyás, nadrágos, rövidnadrágos összeállításokban mutatjuk meg, hogyan kell kiegészítőket és egyéb ruhadarabokat választani egy adott csíkos cucchoz. Nem kell félni tőle, bátran lehet próbálkozni a csíkos ruhadarabokkal, bár vannak szabályok, amelyeket érdemes betartani. Ilyen például: ha egy csíkos darabod már van a szetthez, ne legyen benne még egy, másfajta csíkozással ellátott ruha, vagy ha mégis, az valamiben - színében például - passzoljon a másikhoz. Vagy: csípőben, hasban erős lányok inkább hosszanti csíkozással ellátott ruhák közül válogassanak, legyen szó ruháról, nadrágról, szoknyáról. Kiegészítők esetében pedig nem árt, ha azok a csík színeivel harmonizálnak. Nagyjából ennyi. És most mutatjuk a szetteket, amelyeknél kicsit elborultunk, de szerintünk egészen jól sikerültek.

Csíkos miniben

(trikó – a modell sajátja; sál, szoknya - Springfield; táska – Killah; gladiátor saru - Vagabond)A hosszanti csíkos szoknyáé a főszerep ebben az összeállításban, még az igen erőteljes gladiátorszandál sem veszi el a figyelmet erről a ruhadarabról, amivel muszáj volt egy kicsit megbolondítani az egyébként egyesek számára akár unalmasnak is titulálható szettet. Az ízlésesség határain belül mozogtunk, a fekete szandál és a modell fekete haja egyfajta keretet ad az egész megjelenésnek, amire a sál teszi fel a pontot.A lábbeli és a sál nélkül egy sima strandolós cucc lenne a szoknyából és a trikóból. A kiegészítők a szoknya színeivel harmonizálnak és nem véletlenül a fehér táskaválaszást.


Csíkos felsőben

(felső, nadrág, karkötő - Tally Weijl; sál – Springfield; cipő – Vagabond; kézitáska – a modell sajátja)


Egészen egyszerűen imádjuk ezt az összeállítást, mert az egyértelműen domináns felső tökéletesen mutat a skinny nadrággal és a képen látható maszkulin cipővel. Utóbbi egy konzervatívabb karaktert ad a modell megjelenésének, amit arany kiegészítőkkel törtünk meg egy kicsit – nem véletlenül, hiszen a felsőrészen is találhatóak arany gombok.A sál is csíkos és sokatok számára zavaró lehet a kétfajta csíkozás megjelenése a szettben, de szerintünk ennyit még bőven elbírt ez az összeállítás és ahogy fent említettük: nem szerencsés, de ha színében passzol, elbírja a szerelés..

Csíkos sortban

(nadrág – Springfield; táska, karkötő, nyaklánc, kardigán – Orsay; sál – Sinequanone; szandál - Tally Weijl)


Ez a szett is kedvenc lett, a pasztelles korall és az ezüstös csillogás igazán nyáriassá teszi az egész összeállítást. A szürke csíkos sort egyértelműen harmonizál a szürke felsővel, amit a fehér trikó üdévé tesz, a korall kiegészítők pedig még inkább erősítik ezt a vonalat.A szürke, a korall és az ezüst igazán egy jól lebarnult testen mutat jól – de csak ezért ugye nem kell kifeküdni nyolc órát a napra. Mivel a sort elég mini, formás lábú lányokon áll igazán jól.

Csíkos hosszú nadrágban

(felső - Tally weijl; nadrág – Orsay; hajpánt-bőrpánt, nyaklánc – a modell sajátja; karkötők –Promod; táska – Springfield; saru - Vagabond)


Kicsit hippis, ugyanakkor divatos és váriosias viselet lesz ez a hosszú csíkos nadrág, ha felhajtjuk és gladiátor szandállal viseljük. A szürke csíkos nadrághoz adott volt a szürke trikó, viszont, hogy ne legyen túl egyhangú, ezeket remekül lehet kombinálni kékes-lilás kiegészítőkkel.A nadrág hosszanti csíkozása miatt kicsit erőteljesebb csajok is viselhetik, de óvatosan, mert a képen látható nadrág pont az a típus, ami ott vág be, ahol nem kellene… Erre figyeljünk.

Csíkos ruhában

(mellény - Tally Weijl; ruha – Sinequanone; cipő – Springfiled; karkötő1.,táska - Tally weijl; karkötő2 – a modell sajátja)

Sportosan csíkosan – mondhatnánk. Sokan szeretik a városi edzőcipőt, amit lám-lám, ilyen formában is lehet viselni. A sötétkék csíkos ruhához egyértelműen sötétkék edzőcipő dukál, és bár így matrózos feelinget kapunk a végeredmény mégis csajos, sportos.A mellény kell, mert szerintünk túl egyhangú volna a sima csíkos ruha a kék cipővel, ugyanezért a durván eltérő mintájú táska – nem véletlen – és az arany, bőr kiegészítő.  A lapos cipő és a ruha rövidsége miatt, csinos láb szükségeltetik a szetthez.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés