free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stílusleső: Csíkosban, sikkesen

Borsa         Címkék: csíkos, divat, kirakat, ruha, stílusleső 5 hozzászólás

A mai részben az idei tavasz divatjának egyik legtrendibb kombinációját mutatjuk be: széltében futó csíkozás és egy harmadik szín.

Az előttünk álló szezonban rendkívül divatos lesz egy széltében csíkos holmit és egy, a csíkoktól eltérő színű ruhadarabot kombinálni egymással, akár felső és alsó rész, akár ruha-kardigán viszonylatban. Ez utóbbira következik most egy példa! Az eredeti összeállítást a District Of Chic divatblogból választottuk.

Ruha: Zara
Kardigán: H&M
A fekete-fehér, széltében csíkos kardigán igazi jolly joker darab, hiszen a klasszikus színpárosítás passzol az aktuális trendszínek többségéhez, így a kékhez is. A magunk részéről az eredeti szettben szereplőhöz hasonló árnyalatú ruhát választottunk, ugyanakkor ez az öltözék - ha minden más elemét változatlanul megtartjuk - kiválóan működik élénkebb színű, például piros, narancs, citromsárga vagy királykék ruhával is.

Ha fekete-fehér kardigánt viselünk, lehetőleg a harisnya is legyen fekete, ez ugyanis keretet ad az eltérő színű ruhának. Az összeállítás megköveteli a nőies lábbeli viselését, mely lehet akár egy formásabb balerinacipő, de akár tűsarkú is és újra divatosak a kettő közti kompromisszumnak tekinthető törpesarkú cipők is - ilyet ajánlunk mi is.
 
Táska: Zara
Cipő: Peter Kaiser (Salamander)
Nyaklánc, karkötő: Promod
Az ilyen stílusú ruhákhoz kiválóan illenek a látványos, de nem hivalkodó, mintás - állatos, virágos - ékszerek. A táska színében alkalmazkodhat akár a ruhához, akár a cipőhöz, mindkettő mutatós megoldás.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés