free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: csipkés, fehér ruha

Borsa         Címkék: csipkésruha, cucckereső, divat, kirakat, tavasz 16 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét cuccot célzunk be, és addig keresgélünk, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal csipkés, fehér ruhákat kerestünk.

A 2011 tavasz/nyári szezonra a Dolce & Gabbana álmodott meg romantikus, csipkével díszített fehér ruhákat, amik szinte minden nagyobb divatmagazin címlapján szerepeltek, köztük a francia Vogue-én is. Ez a trend aztán nagyon gyorsan, szinte 1-2 hónap leforgása alatt leszivárgott a fast fashion üzletek kínálatába, úgy tűnik, minden márkát és tervezőt megihletett, így fordulhat elő az, hogy bármely üzletbe betévedve csipkés ruhacsodák mosolyognak vissza ránk - hangsúlyoznánk, ez most nem a szexis, áttetsző csipkés vonal, hanem a csipkerátétekkel és szegélyekkel variáló romantikus stílus. Ebből a kínálatból szemezgettünk.

Bohém

Csipkerátétes: Zara 9995 forint
Derékban gumis: Pimkie 8400 forint
Alján fodros: Esprit 22 400 forint



A 70-es években nagyon divatos volt a csipkés ruhadarabok viselése, a bohém, hippi stílushoz abszolút hozzátartoztak a kislányos, elsősorban fehér vagy bézs színekben játszó csipkerátétes ruhák, az üzletekben jelenleg ebből a típusból találunk a legtöbbet. Az igazi bohém érzés eléréséért kombináljuk őket virágmintás kiegészítőkkel, bőr ékszerekkel és lapos talpú szandálokkal, a természetes hatás érdekében pedig válasszunk világos barna, halványzöld vagy halványsárga színű kiegészítőket.


Hosszú

Mell alatt húzott: H&M 12 990 forint
Derékban húzott: Promod 14 000 forint
Térd alá érő: Benetton 19 290 forint



A fent említett 70 -es évekbeli bohém trendet akár ötvözhetjük az idén nyáron majd valószínűsíthetően nagyon divatosnak számító maxi trenddel is. A hosszú fehér ruhák lehet, hogy nem túl praktikusak, de nagyon nőiesek és férfiak körében végzett mini közvélemény-kutatásunk szerint az ellenkező nem számára nagyon vonzóak is. Szinte kötelező hozzájuk a lapos talpú szandálok vagy papucsok viselése, ékszerek tekintetében pedig a minél nagyobb, annál jobb elv érvényesül, nyugodtan kombináljuk őket széles fa karperecekkel és hosszú nyakláncokkal.

Elegáns

Teljesen csipkés: Debenhams 13 950 forint
A-vonalú: Stradivarius 9995 forint
Felül csipkés: Mango 12 995 forint



A következő csipkeruhák egyszerre romantikusak és elegánsak is, anélkül, hogy áthajlanának szexisbe, ezért akár egy elegáns kerti partira, esküvőre vagy egyéb kissé formálisabb rendezvényre is felvehetők. Itt már csempészhetünk némi színt a megjelenésünkbe, nem kell természetes, földszínekbe hajló árnyalatokban gondolkodnunk, jöhetnek a kék sálak, fekete táskák vagy a piros magas sarkú cipők is.



Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.



Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés