free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: csipkés, fehér ruha

Borsa         Címkék: csipkésruha, cucckereső, divat, kirakat, tavasz 16 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét cuccot célzunk be, és addig keresgélünk, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal csipkés, fehér ruhákat kerestünk.

A 2011 tavasz/nyári szezonra a Dolce & Gabbana álmodott meg romantikus, csipkével díszített fehér ruhákat, amik szinte minden nagyobb divatmagazin címlapján szerepeltek, köztük a francia Vogue-én is. Ez a trend aztán nagyon gyorsan, szinte 1-2 hónap leforgása alatt leszivárgott a fast fashion üzletek kínálatába, úgy tűnik, minden márkát és tervezőt megihletett, így fordulhat elő az, hogy bármely üzletbe betévedve csipkés ruhacsodák mosolyognak vissza ránk - hangsúlyoznánk, ez most nem a szexis, áttetsző csipkés vonal, hanem a csipkerátétekkel és szegélyekkel variáló romantikus stílus. Ebből a kínálatból szemezgettünk.

Bohém

Csipkerátétes: Zara 9995 forint
Derékban gumis: Pimkie 8400 forint
Alján fodros: Esprit 22 400 forintA 70-es években nagyon divatos volt a csipkés ruhadarabok viselése, a bohém, hippi stílushoz abszolút hozzátartoztak a kislányos, elsősorban fehér vagy bézs színekben játszó csipkerátétes ruhák, az üzletekben jelenleg ebből a típusból találunk a legtöbbet. Az igazi bohém érzés eléréséért kombináljuk őket virágmintás kiegészítőkkel, bőr ékszerekkel és lapos talpú szandálokkal, a természetes hatás érdekében pedig válasszunk világos barna, halványzöld vagy halványsárga színű kiegészítőket.


Hosszú

Mell alatt húzott: H&M 12 990 forint
Derékban húzott: Promod 14 000 forint
Térd alá érő: Benetton 19 290 forintA fent említett 70 -es évekbeli bohém trendet akár ötvözhetjük az idén nyáron majd valószínűsíthetően nagyon divatosnak számító maxi trenddel is. A hosszú fehér ruhák lehet, hogy nem túl praktikusak, de nagyon nőiesek és férfiak körében végzett mini közvélemény-kutatásunk szerint az ellenkező nem számára nagyon vonzóak is. Szinte kötelező hozzájuk a lapos talpú szandálok vagy papucsok viselése, ékszerek tekintetében pedig a minél nagyobb, annál jobb elv érvényesül, nyugodtan kombináljuk őket széles fa karperecekkel és hosszú nyakláncokkal.

Elegáns

Teljesen csipkés: Debenhams 13 950 forint
A-vonalú: Stradivarius 9995 forint
Felül csipkés: Mango 12 995 forintA következő csipkeruhák egyszerre romantikusak és elegánsak is, anélkül, hogy áthajlanának szexisbe, ezért akár egy elegáns kerti partira, esküvőre vagy egyéb kissé formálisabb rendezvényre is felvehetők. Itt már csempészhetünk némi színt a megjelenésünkbe, nem kell természetes, földszínekbe hajló árnyalatokban gondolkodnunk, jöhetnek a kék sálak, fekete táskák vagy a piros magas sarkú cipők is.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés