free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk hosszú csizmában

Borsa         Címkék: csizma, divat, igen, ízlés, utcánláttuk 37 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Egyfelől katonásan komoly, a maszkulin trendeknek megfelelően tekintélyes, másfelől kifejezetten elegáns. A vastag deréköv szépen kiemeli a derekat, a fehérek dominanciáját pedig nagyszerűen kihangsúlyozza a hatalmas fekete csizma és a csinos bőrkesztyű. Táskában mi lehet, hogy nem ebben a darabban gondolkodtunk volna, de annyira harmonikus a toalett, hogy ezen igazán nem akadunk fent.Sajnos ez a csizma ilyen fazonú kabáttal és minivel előnytelenül rendezte át a testarányokat, és őszintén szólva szerintünk közönséges is ehhez a garnitúrához. A bőr fényessége és a magas sarkak is túl kihívóak az összeállításhoz, amellyel egyébként nem is lenne problémánk, de sikerült csúnyán belebarmolni. Néha csak ennyin múlik: egy másik lábbelivel ugyanez a szett nagyon jól tudna működni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés