free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk lila csizmában

Borsa         Címkék: csizma, divat, igen, lila, utcánláttuk 14 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Megint gyónunk, de igazság szerint nagyon tele van már a puttonyunk a lilával, de az istennek sem akar kimenni a divatból. Szép, persze, csak rohadtul unjuk, mindegy. A lényeg, hogy alanyunk kifejezetten feltűnő csizmája mellé igen jól sikerült hozzáöltözni: érvényesül a domináns darab, se el, se agyon nem nyomja semmi az öltözékben. Az elegáns vászonkabátért és a csinos kis bőrkesztyűért külön jár a piros pont. Így kell ezt, ha már lila…Jajj. Hát mit is akartunk itt? Fiatalok lenni, vagy csinosak, vagy elegánsak - de leginkább mindezt egyszerre? Nem lehetetlen, de ez a szerelés a totális zsákutca, igazából kommentelni is fölösleges. A buggyos bársonynaci a lila csizmával nagyon hervasztó, ha följebb nem is néznénk, már ez hazavágná az egész toalettet. De fönnebb se jobb. Nem értjük. A színek összhangjára valamennyire ugyan sikerült figyelni, de itt megállt a projekt. Nagy kár.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés