free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk hosszú csizmában

Borsa         Címkék: csizma, divat, igen, ízlés, utcánláttuk 11 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Bizony, egy ekkora, tekintélyes csizmát tudni kell viselni, és tudni kell hozzá/köré öltözködni is. Nehezen tűrik meg ezek a méretes darabok a felsőruházat pazar cicomáját, de a beléjük szuszakolt farmernadrágokkal sem szoktak túl jól mutatni. A csinos fekete télikabát és a meleg, szürke harisnya éppen elég. Nem tolakodó, mégis elegáns. És hogy extrák nélkül se maradjunk: az élénklila válltáska felhelyezi az i-re a pontot.Nem tud egyetlen elem sem kellőképpen érvényesülni. A fekete velúrcsizmára ráomló farmerszoknya nem mutat jól, a ráhúzott virágmintás kabátka sem illik az összeállításba, és a táska sem a leginkább ideillő választás. Mind-mind apróság, vagy csak annak tűnik, de arra épp elég, hogy az összegésszel elégedetlenek legyünk. Csak egy kicsit kell szigorúbbnak lenni reggel a tükör előtt - megérné.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés