free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk magas sarkakon, csőfarmerben

Borsa         Címkék: farmer, ilyenekvagyunk, kirakat 165 hozzászólás

Csőfarmerben most már leginkább olyan csajok járnak, akiknek előnyös. Magas sarkú lábbelivel, hosszíthatjuk a lábainkat, de azért ezt is el lehet szúrni.

A magas sarok már sosem lesz divatjamúlt, a csőfarmer reméljük igen. Most arra mutatunk két példát, hogy ezekkel a ruhadarabokkal, hogyan lehet egyszerűen dögösen kinézni, és hogyan lehet közönségesen megjelenni a közönség előtt. Igen, mert ennél tökéletesebben összeállított szettet ritkán látunk az utcán, amikor fotózunk. Talán hosszú idő óta ez a kedvencünk. A cerkafarmer, ezzel a magas sarkú szandállal tökéletesen mutat a lány alakján. Hozzá a mellény és a táska is harmonizál, mind anyagában, mind pedig színében, stílusában. A táskabőr és a lábbeli fa talprészének az antikolása szinte megszólalásig hasonló. A venge barna mellény és az ugyanilyen színű szandál szintén bámulatosan harmonizál együtt. A blúz szinte csak kiemeli a kombót, mint egy kiegészítő, amelyekkel szintén semmi baj. A színek visszaköszönnek, a stílus lazán elegáns, és tényleg önazonos a viselőjével, hiszen a tónusok, a színek mind-mind illeszkedik a nő küllemével. Semmi erőlködés, egyszerű, mégis tökéletes.
Nem, mert közönséges. A legkiemelkedőbb darabja a szettnek a márványkoptatású, durván világos, ejtett ülepű, csőszabású, szegecselt, csípőfarmer. Ennyi jelzőt, igaz?! Nos, ez a baja a nadrágnak. A viselőjének pedig az, hogy egy-két számmal nagyobbat kellett volna vennie, akkor hátul sem feszülne annyira, hogy kibuggyanjon a babaháj a csípeje tetején – nincs bajunk vele, még mielőtt elkezdenétek belekötni, csak így túl nagy hangsúlyt kap. Az ehhez választott ezüst cipő rossz döntés volt, hiszen sem a farmert nem emeli ki, de önmagára sem hívja fel a figyelmet, pedig a fémes hatású anyagokból készült öltözékeknek pont ez a céljuk. Na és persze csőtophoz semmiképpen nem veszünk fel ocelotmintás melltartót, vagy ha igen, akkor legalább a cipőnk is legyen állat! LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés