free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Miért csúnyulnak a férfisztárok?

Borsa         Címkék: bradpitt, csúnya, férfi, johnnydepp, sztár 2 hozzászólás

Egyre több sztk-keretes szemüveget, borostát és szakállat látunk amúgy igen jóképűnek tartott színészeken. Egy új trendről van szó?

Míg a hollywoodi bombázók gyakorlatilag mindent elkövetnek azért, hogy szebbek legyenek, mint a vetélytársaik, és kínosan ügyelnek arra, hogy évtizedekkel fiatalabbnak látsszanak, úgy tűnik, a pasiknál éppen ennek az ellenkezője a divat. Az egyébként milliomos és igen jó testi adottságokkal rendelkező sztárok kezdenek úgy kinézni, mintha igen régóta találkoztak volna borotvával és samponnal.

A Daily Telegraph munkatársát Elton John egyik partiján annyira sokkolta a látvány, hogy külön cikket szentelt a látottaknak. Az igénytelenedő bálványok egyike Johnny Depp rendezetlen frizurájával és ijesztő szemüvegkereteivel. Az egykor ártatlan tekintetű  színész olyan benyomást kelt, mintha nem sikerült volna teljesen levetkőznie Jack Sparrow kapitány jellemének - és külsejének egy részét, miután leforgatták A Karib-tenger kalózait és a folytatásokat. A másik antiszépfiú Brad Pitt lett, aki egyre hosszabb kecskeszakállakkal mutatkozik nyilvános helyeken. Van, aki a színész valós vagy vélt magánéleti problémáinak leképeződését látja az lehanyagolt külsőben, és úgy vélik, az egészről Angelina Jolie tehet.

www.pophalo.hu
Johnny Depp és Brad Pitt

A borosták, csúnya kalapok és szemüvegek, illetve ezek kombójának hívei közé tartozik néha Ryan Phillippe, Kyle MacLachlan és Jared Leto is. Talán nem kizárt, hogy a gazdasági válság újféle férfiideált hívott életre, de az is lehet, hogy a sztárok egyszerűen megunták, hogy mindig jól néznek ki.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés