free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Darren Aronofsky - az Oscar jelölés után - divatfilmet rendez

Borsa         Címkék: divat, kishír, kultúrtripp 1 hozzászólás

A divatvilág legújabb őrülete a divatvideo, ami a képeknél sokkal dinamikusabbá teszi a nagy házak kampányait. Nem is akárkik készítik..

A fényképek ideje úgy tűnik hamarosan a divatban is lejár, és helyét a divatvideók fogják átvenni; ennek oka az internet és a különböző kommunikációs eszközök fejlődésében keresendő. A videók lehetővé teszik, hogy a képek statikusságát megtörve mozgásban láthassuk a ruhákat, ezért is döntött úgy a Prada, hogy kampányfotói mellett egy videót is feltölt a honlapjára, amin gyakorlatilag a képek mozgásban lévő megfelelői láthatók.A divatvideók persze nem állnak meg ezen a szinten, sőt, kezd egyre elterjedtebbé válni, hogy a nagyobb divatházak híres filmrendezőket kérnek fel a kampányfilmjeik elkészítésére. Így David Lynch és Martin Scorsese után a Fekete hattyú Oscar-jelölt rendezője, Darren Aronofsky is divatfilm-rendezésre adta a fejét: Yves Saint Laurent legújabb La Nuit de L'Homme parfümjének reklámját forgatta le. A főbb szerepekben a Fekete hattyú-ból is ismert Vincent Casselt és - a csábító nő szerepében - magyar topmodellünket, Mihalik Enikőt láthatjuk.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés